PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=756}

Afera Thomasa Crowna

The Thomas Crown Affair
1999
7,0 18 tys. ocen
7,0 10 1 18172
6,3 7 krytyków
Afera Thomasa Crowna
powrót do forum filmu Afera Thomasa Crowna

Proszę mi wytłumaczyć jak Thomasowi udało się złożyć kradziony obraz w teczce bez jego uszkodzenia...

ocenił(a) film na 9
biedrusw

Wyjął obraz z ramy, to płótno, jest sztywne, lecz nie pęka przy złożeniu. Mnie zastanawia raczej jak na końcu zwinął ten obraz, który podarował swojej kobitce.

ocenił(a) film na 8
Yukiz

Zdjął samą ramę, ale musiał chyba złamać blejtram. Wprawdzie mogło nam nie zostać pokazane jak ściągał z niego płótno, ale raczej nie miał na to czasu.

ocenił(a) film na 8
biedrusw

Mnie też to zastanowiło.

ocenił(a) film na 8
biedrusw

SPOILER --> Odkopię stary temat, dlatego że niedawno obejrzałem po wielu latach (wcześniej nawet nie zwróciłem na to uwagi) ponownie film i też się zastanawiałem nad tą teczką. Moim zdaniem jest to tak, że widzimy jak Thomas chowa obraz do teczki zginając go (i na pewno łamiąc drewnianą ramę do którego jest przyczepione płótno) a w następnym ujęciu widzimy jak wiesza obraz w schowku za innym obrazem. Jak się później okazało obraz w schowku jest kopią, czyli nie tym samym obrazem ukradzionym we wcześniejszym ujęciu więc zanim obraz trafił do galerii pod innym obrazem na drugi dzień czy dwa dni później (nie pamiętam dokładnie) został naprawiony, w każdym razie taka jest moja sugestia.A mógł ukraść mniejszy obraz lub scenarzyści mogli to inaczej zmontować.

ocenił(a) film na 5
biedrusw

mnie za to coś irytowało i choć nie jest to w temacie jego postu, postanowiłem napisać ;) Mianowicie Pani Łowczyni Głów - cały film gra uosobienie piękna, seksu w czystej postaci, pożądania mając jednocześnie ... twarz o cholernie męskich rysach. Odniosłem wrażenie, że gdyby nie makijaż, Brosnan miałby romans z męskopodobnym tworem. Ojjj dobrze, że to nie Bond, bo z taką dziewczyną u boku to daleko by nie ujechał. Pozdrawiam z Kujaw.

cykul

Rene nie jest brzydką babką ale niestety ma w swojej twarzy coś co mi się nie podoba no i nie można zaliczyć jej do pięknych.

użytkownik usunięty
nudecroft

gustujesz w żabach???

cykul

100%