PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=429014}

Agent XXL: Rodzinny interes

Big Mommas: Like Father, Like Son
2011
6,3 20 tys. ocen
6,3 10 1 20446
4,0 2 krytyków
Agent XXL: Rodzinny interes
powrót do forum filmu Agent XXL: Rodzinny interes

Film ogolnie sredni, smieszne momenty oczywiscie gdy big mama sie przewraca itp
momentami okropnie sie dluzy i to chyba najgorszyy aktor ktorego mogli wybrac do roli
syna:/
ogolnie mozna obejrzec ale bez rewelacji bardzie polecam ten z jenifer aniston JUST GO
WITH IT:)))

ocenił(a) film na 7
spiniaa

Mi się nawet podobało. Co prawda chyba najgorsza część z 3 "Agent XXL" ale i tak było dużo śmiesznych momentów. W zasadzie oglądałam po angielsku więc może nawet niektórych fragmentów nie rozumiałam. Daję taką samą ocenę jak w 1 i 2 części. Jeśli chodzi o aktora grającego syna to dla mnie może być. Co prawda w filmie np. "Jaja w tropikach" czy "Percy Jackson i bogowie olimpijscy" zagrał lepiej, ale tu też sobie dobrze poradził :).

ocenił(a) film na 10
spiniaa

A ja się nie zgadzam, bo moim zdaniem film jest jeszcze zabawniejszy od 2 części. W filmie jest fajny klimat a Brandon T. Jackson świetnie zastapił Joshuę Washingtona, który grał syna Malcolma w dwóch poprzednich częściach. Ogólnie było zabawnie i ciekawie, z lekką dawką wątku kryminalnego. Mi się podobało.

użytkownik usunięty
spiniaa

JUST GO WITH IT - NAJGORSZY I NAJGŁUPSZY FILM JAKI WIDZIAŁem.

spiniaa

Ogólnie na jakis wieczor przy piwie moge go polecic ale przez pojsciem do kina radzilbym sie zastanowic.Twórcy nie wysilili sie za bardzo z gagami i przez to mamy oklepany schemat ktory juz widzilelismy w wielu innych komediach tego typu.Jak dla mnie Big Momma troche bez klimatu w tej czesci ale tragedi nie ma !
6/10