Ludzie, zastanówcie się co robicie i piszecie? Film wyprodukowany przez takich 10 krajów: Austria / Francja / Holandia / Niemcy / Norwegia / Polska / Turcja / Rumunia / Afganistan / Bośnia i Hercegowina.
Są to 3 kraje muzumańskie, więc wiadomo jaki jest ich obiektywizm, a reszta zmierza do zislamizowania (wyjątkiem Polska, więc co robi w tym towarzystwie?). Niemcy i Austriacy bestaliasko mordowali Serbów w czasie IIWŚ, a teraz kręcą film o zbrodniach swoich ofiar. To łajdactwo. Niech kręcą film o obozie w Jasenovacu.
Tylko co tu robi Polska (ofiara Hitlera). Co nam, Polakom, Serbowie zrobili, że przykładamy rękę do takich filów?
Antoni Komaso-Łazarkiewiczu, Jarosławie Kamiński, Małgorzato Karpiuk, powiedźcie mi w czym bierzecie udział?
A do tego Ewa Puszczyńska. No jasne, to jej zawdzięczamy „Idę” - i wszystko jasne.
Serbowie byli naszymi sojusznikami w czasie IIWŚ, a my się im odpłacamy uznając Kosowo, i robiąc takie filmy. Wstyd mi za swój kraj!!!!!!
Mam inne informacje: pewien Duńczyk chciał spalić jakąś książkę. Nie-Szwedzi w odwecie zaczęli niszczyć Szwecję. Nie ma tam żadnej prawicy, żadnych polskich korwinistów. Chyba że ty coś wiesz. Ale z twoją głową coś jest nie tak. Więc pewnie ich tam widzisz.
putin zabija powiadasz? Myślałem, że to Funkcjonariusze Polskiej Straży Granicznej? A co do Szwecji, już wiesz kto ją atakuje? Bo chyba dalej nie kumasz. Mówi ci coś nazwisko Rasmus Paludan?
Jak w naszej części Europy dojdzie do władzy jakiś polityk określający się mianem prawicowego/konserwatywnego to na tzw. ''Zachodzie'' zawsze znajdzie się ktoś w świecie mediów/polityki skłonny przypiąć takiej postaci łatkę antysemity. Lecha Kaczyńskiego też niektórzy określali mianem antysemity.
Wszyscy wiemy, że jak ktoś chce informacji to sięga do pogardzanej Wikipedii. A na stronie wikipedycznej ,,antysemityzmu" jest informacja o zbrodni ,,antysemityzmu" dokonanej przez Mateusza Morawieckiego i Antoniego Macierewicza. To są politycy wcale nie pierwszoligowego państwa. A tu takie ,,wyróżnienie" dla tych polityków!!!! Generalnie Eskimosi uważają, że prawica nie może nigdzie dojść do władzy. Wyjątkiem jest jedynie Izrael. Orban ma tak złą prasę, że zrównuje się go z Łajdaszenką i Putlerem (jak przecież on w demokratyczny sposób zdobywa władzę, przecież nawet ostatnie wybory były uczciwe). Wyjątkiem są prawicowi politycy USraelscy, np. piekielny ,,Bibi" - kryminalista, który dla odwrócenia uwagi wszczął wojenkę. O nim nie można tak źle pisać jak o Orbanie.
USA są światowym mocarstwem, politykom kraju o tego typu statusie wolno nieco więcej, niż przywódcom takich jakby nie patrzeć niewielkich Węgier. Co do Izraela i jego relacji z USA to właściwie można by śmiało powiedzieć że podobnie jak w sytuacji Wielkiej Brytanii występuje coś co niektórzy określają mianem Special Relationship. Zapewne politycy PiS-u marzą o tym abyśmy w jakieś niezbyt odległej perspektywie czasowej uzyskali w stosunkach z USA status podobny do dwóch wymienionych państw.
,,Wyjątkiem są prawicowi politycy USraelscy, np. piekielny ,,Bibi" - kryminalista, który dla odwrócenia uwagi wszczął wojenkę. O nim nie można tak źle pisać jak o Orbanie.'' - Parafrazując słowa z ''Folwarku Zwierzęcego" Orwella można by napisać że w świecie wielkiej polityki ,,Są Państwa równe i równiejsze'' lub też ''Politycy równi i równiejsi''.
,,Wszyscy wiemy, że jak ktoś chce informacji to sięga do pogardzanej Wikipedii. '' - Nawet w nowym Matrixie trochę naśmiewają się z Wikipedii.
Mógłbym się dowiedzieć o co chodzi z tymi Eskimosami? To jest metafora odnosząca się do jakiejś określonej grupy politycznej?
Tak Shadow określa Żydów.
To tak odnośnie rozmowy o tym, że prawica wcale nie jest antysemicka. :)
Wyszukaj sobie jeszcze wypowiedzi Shadowa, w których pada słowo "Eskimos", a potem wypowiedzi Shadowa, w których jest mowa o jakimś filmie.
Zupełnym przypadkiem tych pierwszych na forum filmowym będzie kilkadziesiąt razy więcej, bo prawica wcale nie jest antysemicka i nie ma totalnej antyżydowskiej obsesji. :D
He, he, he, dobre. Putinowskie media atakują: (1) Tatianię Felgenhauer, zastępczynię redaktora naczelnego rozgłośni Echo Moskwy, zablokowanej przez rosyjską cenzurę; (2)Mera Jakaterinburga Jewgienija Rojzmana, który rzekomo ,,rozsiewa nienawiść wobec Rosjan"; (3)Anne Applebaum, autorkę książki "Gułag" o radzieckich łagrach. Oczywiście nie omieszkali wypomnieć im ,,brzmiące żydowsko" nazwiska. A Izrael współpracuje z Putinem. Takie wypowiedzi władzom izraelskim nie przeszkadzają. Polakom by tego nie wybaczyli (vide spalona kukła na jakimś tam proteście grupki frustratów). Polskie media i władze też nie atakują Izraela za jego hipokryzję. Z kolei Putin bluzga na Polaków za ich ,,antysemityzm", przy takich wypowiedziach jego mediów!!!! A hyrkan pisze o ,,totalnej antyżydowskiej obsesji" Shadowa i innych Polaków. Gdzie tu sens, gdzie logika? To wie tylko hyrkan.
hyrkan, co ty się tak uparłeś z tym Korwinem. Zakochałeś się w nim, czy co? Czasami się z Korwinem zgodzę, czasami nie zgodzę (u mnie nie ma dogmatycznego myślenia). W kwestii wojny na Ukrainie nie zgadzam się z nim nic.
To po prostu hyrkan. I co? Nadajesz z Podlasia? Znalazłeś już jakieś masowe groby?
Ale pytałem o Korwina. Posłuchajcie lewackie ku... ooo, przepraszam, korniszony co wam powie Korwin Mickej Dżony,
Kupując surowce od Putina i sprzeciwiając mu się tylko w ramach pisowskiej propagandy? Bardzo ciekawie liżesz d*** pisowcom.
Zaczynam rozumieć, że może masz wypłatę w złotówkach :D
Oficjalnie tak, bo nie można mieć posady hejtera-trolla.
Ale nieoficjalnie partyjne trolle istnieją. Rubelki mają utrudniony dostęp, ale PiS może płacić złotówkami.
He, he, he, dobre, zgłoś to w urzędzie podatkowym. Wszak praca na czarno jest przestępstwem...
Nie pleć głupot. Mają IP itd., jak będą chcieli to mnie załapią, bo im kapuś hyrkan coś doniósł.
Raczej nie mają czasu sprawdzać kogoś dlatego, że im ktoś poda login z FW. Natomiast dasz imię i nazwisko, wtedy już będą się mieli o co zaczepić.
A przy okazji wydam ruskiego trolla. Sprawdzimy, czy PiS coś z nim zrobi.
Nie pleć głupot chłopie, jak jesteś taki ,,mądry" to sam zrób coming out na Filmwebie.
Ja nie jestem przestępcą. :)
Ale tak szczerze to się nie dziwię, że nikt nie da ci pracy.
Ja w ramach "obowiązków" nie wywożę dzieci do lasu zimą.
W sumie dość łagodnie nazywamy tych zbrodniarzy i ich popleczników.
Znowu agresja w naszych. hyrkanku, opamiętaj się, nie atakuj naszych
h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / k r a j / n e w s - d u z a - g r u p a - p r o b o w a l a -w e d r z e c - s i e - d o - p o l s k i - z - b i a l o r u s i -
r z u c a , n I d , 5 9 8 2 4 5 0 # i w a _ s o u r c e = n e w s f e e d _ n e x t
Ubolewasz, że jeszcze żaden z naszych* nie zginął? Nie bój się, nie bój. Agresja nie ustaje. Już niedługo od kamienia jakiś nasz Funkcjonariusz zginie. I będziesz miał święto. Bo na razie są tylko ranni. Jeden oberwał kamieniem. Są próby oślepienia naszych ze strony ludzi lajdaszenki.
* Moich i innych Polaków.
Twoich innych przestępców?
A myślałeś, ilu waszych trafia do więzień, gdzie ich miejsce?
twoje miejsce jest w więzieniu. Za znieważenie Funkcjonariuszów Polskiej Straży Granicznej.
hyrkanku, zdecydujże się w końcu. Raz bredzisz, że jestem ruskim trollem, innym razem psim psem. Kim w końcu jestem? Bo widzę, że masz rozdwojenie osobowości. To twoje nie jedyne problemy psychiczne. Niestety.
Poza tym apeluję: ujawnij swoją tożsamość. Skoro masz odwagę pomawiać Funkcjonariuszów Służby Granicznej, to miej i odwagę pisać te oszczerstwa pod swoim nazwiskiem.
hyrkanku, wiatry z białorusi idą. Zimno będzie. Zbierasz już degeneratów do przytulania?
jak widać cię nie zaprosiłem :)
W moim otoczeniu nie m a osób kibicujących wywożeniu ludzi do lasu.
Arnold Schwarzenegger to otwarcie już powiedział. To wygląda tak: w Polsce anonimowy facet na demonstracji pali kukłę Żyda. Newsy na cały świat. Władimir Putin nazwa polskiego ambasadora w III Rzeszy Józefa Lipskiego „bydlakiem i antysemicką świnią”. A co jego dziennikarze mówią to napisałem powyżej. Oni nie są dla niego „bydlakami i antysemickimi świniami”. W Polsce Bożena Dykiel powiedziała ,,pożydzili" i ma straszne kłopty. hyrkan ma ból tyłka z powodu ,,polskiego antysemityzmu". Precz z hyrkanem!!!!!!!!!!!!!!!!