Ludzie, zastanówcie się co robicie i piszecie? Film wyprodukowany przez takich 10 krajów: Austria / Francja / Holandia / Niemcy / Norwegia / Polska / Turcja / Rumunia / Afganistan / Bośnia i Hercegowina.
Są to 3 kraje muzumańskie, więc wiadomo jaki jest ich obiektywizm, a reszta zmierza do zislamizowania (wyjątkiem Polska, więc co robi w tym towarzystwie?). Niemcy i Austriacy bestaliasko mordowali Serbów w czasie IIWŚ, a teraz kręcą film o zbrodniach swoich ofiar. To łajdactwo. Niech kręcą film o obozie w Jasenovacu.
Tylko co tu robi Polska (ofiara Hitlera). Co nam, Polakom, Serbowie zrobili, że przykładamy rękę do takich filów?
Antoni Komaso-Łazarkiewiczu, Jarosławie Kamiński, Małgorzato Karpiuk, powiedźcie mi w czym bierzecie udział?
A do tego Ewa Puszczyńska. No jasne, to jej zawdzięczamy „Idę” - i wszystko jasne.
Serbowie byli naszymi sojusznikami w czasie IIWŚ, a my się im odpłacamy uznając Kosowo, i robiąc takie filmy. Wstyd mi za swój kraj!!!!!!
ty, hyrkan, słyszałeś najnowsze wieści ze świat? Nie? To ci je streszczę. Rosjanie chcą MIĘDZYNARODOWEJ komisji w sprawie mordowania przez Polską straż graniczą. A dziwne to, bo śledztwa nad tym co robili ich kontrolerzy w Smoleńsku, to nie chcą. Choć lot był wojskowy, a tupolew polskim terytorium. Widać, że to skutek twoich pomówień polskich służb, które wykonują tylko swoje obowiążki.
Poza tym: Emma Watson okrzyknięta a n t y s r e m i t k ą, czy kosmitką, bo broniła Palestyńczyków.
A ty popierasz zbrodnie, że przedstawiasz postulat ich karania jako coś dziwnego?
Ci łajdacy zorganizowali polowanie na ludzi. Polowanie! Biegali i strzelali w lasach. Setki, setki tysięcy ludzi, którzy szukali szczęścia w Europie, gdzie zostali wezwani, rozstrzelano w lasach i pochowano w grobach – twierdzi szaleniec Łukaszenko o pogranicznikach. A V kolumny w Polsce nie brakuje. Począwszy od kurdejki, przez frasyniuka, a kończąc na hyrkanie. Idźcie się leczcie.
Nie popieram polowania na ludzi.
Szkoda, że proputinowska polska prawica dała taki mocny argument do ręki przeciwnikom Polski. A wystarczyło nie polować na ludzi.
,,A wystarczyło nie polować na ludzi" - twierdzi hyrkan. Tak, trzeba było na nich nie ,,polować", tylko wpuścić ich do Polski bez wiz i paszportów. Trzeba było pomóc baćce.
Wpuszczenie ludzi bez wiz i paszportów powinno nastąpić w sposób kontrolowany.
Widzisz, gdy Polacy uciekali przed wojną, nie zawsze mieli ze sobą dokumenty.
Ale by było, gdyby ludność krajów, przez które uciekali, polowała na nich.
Szkoda by ci było Polaków czy poparłbyś polowanie na nich?
Idiotyzm hyrkana
Jeśli zaatakują Ukrainę, to zaatakują od południa (M. Czarne, Krym), północy (baćka), wschodu i północnego-wschodu (Ługańsk, Donieck, Rosja), a nawet od południowego - zachodu (Naddniestrze). Ludność cywilna będzie musiała uciekać do Polski. Ale nie należy tych ludzi z zrównywać z muzułmanami. Jest taki kawał: jaka wojna toczy się w Afryce? Odpowiedź: syryjska. Ci wykorzystywani przez baćkę ludzie nie widzieli żadnej wojny, a mieli nawet czas aby sprzedać swoje domy, aby opłacić baćkę i przemytników. Wcale nie chcą do nas, tylko do Niemiec. Uchodźca wojenny ucieka do pierwszego, lepszego kraju, a nie wybiera bogaty, zachodni kraj.
Spokojnie, z pewnością byli Polacy, którzy wydając rodaków gestapo właśnie tak to tłumaczyli, jak ty.
Znów idziesz w oskarżanie mojej rodziny o to, co sam byś chętnie robił. :)
Dlaczego najgorsza obelga, jaką i ja mogę zastosować i ty, to działanie takie, jakie ceni polska prawica?
Nie oskarżasz mnie o wartości lewicowe. Że bym komuś pomógł, wspierał leczenie dzieci, promował naukę. Oskarżasz mnie o to, co robi prawica. Ataki na ludzi, prześladowanie, współpraca z każdym możliwym okupantem w każdych możliwych czasach.
O kim ty piszesz? O sobie? Przecież to nie możliwe abyś kolaborował z hitlerkiem lub stalinem. Ile masz lat?
hyrkanie, zadam zagadkę:
Jak sprawdza się szczelność samochodów w fabrykach w Chorwacji i Kosowie?
W Chorwacji:
- Jeśli kot zdechł, to znaczy, że auto jest szczelne
W Kosowie:
- Jeśli kot znajduje się nadal w aucie, to znaczy, że auto jest szczelne
Chorwackie bestialstwo (okrucieństwo) i albańskie partactwo. Chorwacka ,,precyzja", albański ,,temperament" - this is it.
ty, hyrkaniątko, nigdy się nie zmieniasz. Przypadek beznadziejny. Nie ma nadziei na odmianę. Nie wiedziałem, że w Chorwacji i Albanii żyją ludzie niebiali.
A tak nawiasem, w czasie II wojny Polacy zupełnie nie uciekali do bogatych zachodnich krajów, prawda? :)
Uciekali na Węgry i do Rumunii. Ani to kraje zachodnie, ani bogate. Ale, hyrkaniątko, mądry inaczej, wie lepiej. Część uciekła do Francji i UK. Ale Oni tam chcieli walczyć, a nie brać socjale i zmieniać religię tamtejszych mieszkańców (Francuzi to ateiści, Brytyjczycy anglikanie). Nie uciekali też na pontonach. Część uciekła na Bliski Wschód. Później walczyli pod Tobrukiem. Te kraje to nie zachód, nie są też bogate.
ty, hyrkaniątko, ja myślałem, że ty emil czeczko się nazywasz. A jednak nie. Wiesz skąd wiem? Zgaduj.
hyrkanku, ja naprawdę myślałem, że ty się nazywasz emil czeczko. Ale teraz wiem, że nie.
Którym czasowniku?
Ty po czasownikach wykrywasz kłamstwo...!!!???
Wiesz co? Opatentuj ten swój językowy wykrywacz kłamstw.
Gdy używasz niektórych, to zawsze kłamiąc.
Niestety to nie jest żadne odkrycie, to rzecz od dawna znana użytkownikom języka.
TUSK DO MAKARONA:
Mr President, dear Emmanuel, no decent Pole supports Madame le Pen, just like no decent Pole supports Orbán or Putin. Poles, in their overwhelming majority are for Europe, Ukraine and freedom, regardless of the rubbish PM Morawiecki says.
A WIĘC: Drogi Emanuelu, mój przyjacielu, byłeś mi naprawdę bliski,
Mój przyjacielu, wiesz, że byłeś mi, jak brat, jak mi ciebie bedzie brak. CZYLI WG TUSKA: ten drań MM chce rozstrzygnąć wybory we Francji na korzyść Marine (nie przeceniacie tego naszego MM???). A ZAPŁAKANY MAKARON: "Polski premier jest skrajnie prawicowym antysemitą, zakazującym LGBT". A DO TEGO JEST: "objęty europejską procedurą, ponieważ arbitralnie odwołał wielu sędziów". "Popiera Marine Le Pen, którą kilka razy już gościł. Nie bądźmy naiwni, chce jej pomóc przed wyborami" - PSIOCZY MAKARON. PO PIERWSZE ŻE MAKARON WYGRA, BO MIMO ŻE JEST SKRAJNYM NIEDOŁĘGĄ-CIEMIENGĄ (VIDE ,,ŻÓLTE KAMIZELKI") TO SKUTECZNIE NASTRASZY MARINE (LUDZIE BĘDĄ NA NIEGO GŁOSOWALI Z MUSU, BO INNEGO KANDYDATA W DRUGIEJ TURZE NIE BĘDZIE). MM NIC TUTAJ NIE ZMIENI (POMIJAJĄC CZY NAPRAWDĘ CHCE). MAKARON TYLKO POKAZUJE ŻE SIĘ SPIETRAŁ. PO DRUGIE - MARINE MOŻE SYMPATYZUJE Z PUTINE, ALE W OBLICZU BESTIALSTW JEGO WOJSK MUSIAŁA GO POTĘPIĆ. ŻAL JEJ JEDYNIE ZWYKŁYCH OBYWATELI FRANCJI, KTÓRZY PRZEZ PRZYMUSOWE SANKCJE STRACĄ ŹRÓDŁA UTRZYMANIA. BIEDNI LUDZIE. PO TRZECIE CO TEN PIERNIK PLECIE O ANTYSEMITYZMIE? TEN JUŻ O TYM. CO MA PIERNIK DO WIATRAKA. I CO TUTAJ MA DO RZECZY LGBT? ,,ANTYSEMITYZM", ,,LGBT" - TEMATY ZASTĘPCZE GOGUSIA. JAK NIE MA JAK SIĘ BRONIĆ TO NI Z GRUSZKI, NI Z PIETRUSZKI WYSKAKUJE Z LGBT I ANTYSEMITYZMEM. CZY TY HYRKANIE TWIERDZISZ, ŻE MARINE TRZEBA POTEPIC, A W SPRAWIE CAŁEJ TEJ WOJNY IZRAEL ODGRYWA DOBRĄ, CHWALEBNA ROLĘ? ODPOWIEDŹ.
źle ustawiłeś translator.
Żaden z języków nie jest polski, choć niektóre słowa są podobne.
Napiszesz po polsku swoje hejtposty?
Olać translator. Nie odpowiedziałeś na pytanie, pleciesz bez sensu. Kampania wyborcza we Francji, a makaron wyskakuje z ,,antysemityzmem". Co mają rzekome Morawieckiego próby rozstrzygnięcia wyborów na korzyść Marine LP wspólnego z antysemityzmem? Bo nie kumam. Ty i Makaron powinniście udać się tam gdzie Makrela:
https://paczaizm.pl/angela-merkel-w-psychiatryku-przyjmujmy-dalej-uchodzcow-beda -pracowac-placic-podatki-wzbogaca-nas-kulturowo-kaftan-bezpieczenstwa/
Teraz już wiem, skąd nowomowa. Translator próbuje sobie z putinowską propagandą poradzić.
A pamiętasz, mówiliśmy o prawicy broniącej Putina. Korwin dalej leci z tekstami, jakby mu Kreml podsyłał.
Ale ma lepszy niż ty translator.
PiS nie broni putina. kreml niczego Korwin-Mikkemu nie podsyła. Jakby mu podsyłał, już dawno by go wsadzili do pierdla za szpiegostwo. kreml i lajdyszenka podsyłają nam, prawdziwym Polakom, inzynierów i lekaży rzucających kamieniami w naszych funkcjonariuszów Straży Granicznej, którzy sumiennie, z narażeniem życia, wykonują swoje obowiązki. Poza tym podsyłają nam jakieś hyrkanki i tym podobne.
A gdy teraz PiS głosuje za importem rosyjskich surowców, to wcale nie widać, że broni Putina :D
Sankcje tak, byle nieskuteczne, taką oto mają strategię.
A ty masz co? Kilka kamieni. To powiem ci, Shadow, że to, co robi Putin ludziom jest jednak gorsze niż kilka kamieni rzuconych w przestępcę.
No ale oczywiście obrońcy Putina z polskiej prawicy mają inne zdanie. Pięćdziesiąty raz możesz pisać o kamieniach, ale o obronie prawdziwego zbrodniarza będziesz cicho.
hyrkanku, Szwecja płonie. Dlaczego nie reagujesz? Szwecja się pali, a ty nie gasisz? Co się stało? Shadow pyta.
? W głowie ci płonie?
A tak nawiasem, czemu zmieniasz temat ze swojego popierania Putina? Ukrywaj się dobrze, Shadow, bo ktoś może w Polsce nie polubić takich zdrajców jak ty. :)
hyraknie, powtarzam: Szwecja płonie. Zrób coś. Ratuj Szwecję.
Nie rzucam kamieniami w polskich funkcjonariuszów Straży Granicznej.
Jarosław Kaczyński pewnie dołączyłby się do twojego apelu.
https://www.youtube.com/watch?v=ObWNn6uMXNU
Szwecja sobie z bandą idiotów poradzi sama.
Będziesz miał gdzie w Rosji mieszkać, gdy się tu zmieni władza na mniej prorosyjską? Bo w Polsce nie będziesz miał gdzie mieszkać. :)
hyrkanku, kogo nazywasz ,,bandą idiotów"? Prosiłbym o doprecyzowanie.
Nie bój się, nie bój. Bardziej antyrosyjskiej partii, niż PiS nie ma w Polsce. Chyba, że chodzi ci o partię tego co to ściskał się z putinem po katastrofie smoleńskiej. Jeżeli tak, to masz nierówno pod sufitem. Chyba, że to ,,bratanie" uważasz za walkę. Takie zapasy, wrestling, czy coś takiego.
:D i dlatego PiS uzależnił Polskę od dostaw z Rosji? I dlatego PiS gadając o sankcjach tak naprawdę dalej finansuje oligarchów?
I dlatego PiS jest antyunijny jak Putin lubi? I dlatego PiS trzyma z Orbanem? Albo zwolennikami Putina z całej Europy? :D
Trudno o większe wsparcie dla Putina przy jednoczesnej bardzo łatwej do przejrzenia fasadzie "anty".
Z Putinem się ściskał każdy prezydent, łącznie z pisowskimi.
hyrkanku, ponawiam pytanie: kogo nazywasz ,,bandą idiotów"? Prosiłbym o doprecyzowanie.
antyszczepów (z prawicy), antysemitów (z prawicy), putinowskich trolli (z prawicy) etc