Ludzie, zastanówcie się co robicie i piszecie? Film wyprodukowany przez takich 10 krajów: Austria / Francja / Holandia / Niemcy / Norwegia / Polska / Turcja / Rumunia / Afganistan / Bośnia i Hercegowina.
Są to 3 kraje muzumańskie, więc wiadomo jaki jest ich obiektywizm, a reszta zmierza do zislamizowania (wyjątkiem Polska, więc co robi w tym towarzystwie?). Niemcy i Austriacy bestaliasko mordowali Serbów w czasie IIWŚ, a teraz kręcą film o zbrodniach swoich ofiar. To łajdactwo. Niech kręcą film o obozie w Jasenovacu.
Tylko co tu robi Polska (ofiara Hitlera). Co nam, Polakom, Serbowie zrobili, że przykładamy rękę do takich filów?
Antoni Komaso-Łazarkiewiczu, Jarosławie Kamiński, Małgorzato Karpiuk, powiedźcie mi w czym bierzecie udział?
A do tego Ewa Puszczyńska. No jasne, to jej zawdzięczamy „Idę” - i wszystko jasne.
Serbowie byli naszymi sojusznikami w czasie IIWŚ, a my się im odpłacamy uznając Kosowo, i robiąc takie filmy. Wstyd mi za swój kraj!!!!!!
Dlaczego wstyd? Mordowanie to nie wstyd? Obojętnie czy to muslimanie czy katolicy , prawosławni....tego się nie robi. Fakt że Serbowie byli po naszej stronie,ale to nie powód żeby mordować ludność cywilną.
Oooo przepraszam, sprostowanie: to makpio1 nazywa mnie kretynem.
Mam tu tylu wrogów, że aż mi się mylą.
radusiu, dlaczego nie wyemigrowałeś jeszcze do bośni lub kosowa? Tam miałbyś kumpelosów.
radku, ty jesteś dzieckiem szczęścia, dzieckiem pułku, więc o kochasiów nie trudno. Kochali cię rabini, chasydzi, kieckowi.
Po miesiącu wracasz do dyskusji? Czy ty nie masz życia i nadal w głowie siedzi ci mój komentarz o którym ja już dawno zapomniałem?
radku-zdradku, służysz wrogom, którzy w czasie II WŚ kolaborowali z Hitlerem. Zapomniałeś?!?!?! ?Ile ty masz lat, że cię już skleroza i Alzhaimer dopadły?
Tak w ogóle dwa razy ci już odpowiedziałem.
Kolaboranci z czasów II wojny już w zdecydowanej większości nie żyją. Musisz zaktualizować swoją propagandę.
Mam do ciebie ważne pytanie, radku. Otóż czy potępiasz Armiego Hammera za jego słowa („Jestem w 100 proc. kanibalem”; „Potrzebuję twojej krwi, pragnę jej”; „Co gdybym chciał odciąć jeden z twoich palców u nóg i trzymał go zawsze przy sobie w kieszeni, żebym miał kawałek ciebie w swoim posiadaniu?”) do Elizabeth Chambers?
Co to znaczy ,,wszyscy"? Tylko lewaki. Ale większość nie udzieliła odpowiedzi.
ty od św. Mikołaja dostaniesz rózgę za wypisywanie bredni. Każde twoje słowo to kłamstwo. Jesteś szczekaczką putina i baćki.
Nie odpowiadają trollowi, który jedzie po forum ze swoim ctrl c, ctrl v? :D Zaskoczenie.
radziu, zadam zagadkę:
Jak sprawdza się szczelność samochodów w fabrykach w Chorwacji i Kosowie?
Pride Month 2022 START, TY NIE NA OBCHODACH? CO TU ZE MNĄ GAWĘDZISZ, ZAMIAST DZIAŁAĆ. NALEŻĄ CI SIĘ BATY.
Pracowałem tam ,znam trzy strony konfliktu, ty synku wszystkich nazywasz kretynami , tj wspomniani przez Ciebie co mordowali na Wołyniu...pisać możesz tu różne bzdety i mieszać je w misce łyżka.
Żadnej rzeczowej odpowiedzi na moją argumentację.
,,tj wspomniani przez Ciebie co mordowali na Wołyniu..." - o czym ty piszesz? Pisz jaśniej dziadku.
Maseczkę sobie załatw kolejna , bo bez niej jesteś malucki, face to face to byś inaczej gadał ...
Afery się tutaj dzieją, jeszcze raz:
,,tj wspomniani przez Ciebie co mordowali na Wołyniu..." - o czym ty piszesz?
Synek prosi dziadka o sprostowanie, a nie groźby...
Walka z dziadersami-Panami chyba nigdy nie była tak zacięta. I te dziadersy mienią się ,,Panami" przez duże P.
kisie, zobacz co się dzieje już na tym świecie: wszystkim przeszkadza prawicowy Jarek, nikomu nie przeszkadza prawicowy Bibi. Teraz rozpętał wojnę aby utrzymać się przy władzy. Myślałem: a to drań. I wtedy szok - dowiedziałem się że miał go zastąpić Lapid. No nie, gdyby Lapid został premierem, to wszyscy by mówili: to ten biedak, któremu Polaczki zabili mamusię. Nie, to już wolę Bibiego. Dlaczego w Polsce nie można wybrać Jaro (bo się cały świat oburza), a my musimy wybierać między dżumą, a cholerą. Oczywiście tobie zarówno Bibi, a tym bardziej Lapid odpowiadają, tak?
dead, zadam zagadkę:
Pride Month 2022 START, TY NIE NA OBCHODACH? CO TU ZE MNĄ GAWĘDZISZ, ZAMIAST DZIAŁAĆ. NALEŻĄ CI SIĘ BATY.
afero, zadam zagadkę:
aferze, zobacz co się dzieje już na tym świecie: wszystkim przeszkadza prawicowy Jarek, nikomu nie przeszkadza prawicowy Bibi. Teraz rozpętał wojnę aby utrzymać się przy władzy. Myślałem: a to drań. I wtedy szok - dowiedziałem się że miał go zastąpić Lapid. No nie, gdyby Lapid został premierem, to wszyscy by mówili: to ten biedak, któremu Polaczki zabili mamusię. Nie, to już wolę Bibiego. Dlaczego w Polsce nie można wybrać Jaro (bo się cały świat oburza), a my musimy wybierać między dżumą, a cholerą. Oczywiście tobie zarówno Bibi, a tym bardziej Lapid odpowiadają, tak?
Jedne lewaki już się wyprowadziły (vide Kinga Rusin). Niestety przeciwko biednym Serbom są zarówno prawaki, jak i lewaki. Bronią ich tylko nieliczne elementy skrajne.
mareczku, zadam zagadkę:
Odpowiedz na twoje obelgi jest w poście kierowanym do afferego. Poczytaj sobie kissie, który oficjalnie jesteś ,,geniuszem".
Serbowie podczas IIWŚ to zupełnie inni ludzie niż ci którzy zostali opętani słowami Milosevica o wielkiej Serbii. Obudzono w nich nie tylko odruch wolności ale także idee nacjonalistyczne. Czy Chorwaci to ci sami ludzie którzy za czasów Ustasze mordowali Sebów i stworzyli faszystowskie państwo w służbie Niemcom? Nie bo świat się zmienia.
Z takimi jak ty ten świat zawsze będzie miał jakieś zaszłości - co pokolenie 20-latków jest winne ludobójstwa w Srebrenicy czy czystek Ustaszów? NIC !! Są oczywiście świry jak wszędzie- niestety w Polsce też , jestem skłonny stwierdzić że tez do nich należysz ,którzy będą całe życie domagać się " sprawiedliwości dziejowej". "niemcy jak widać, też się nie zmienili. Tyko szkodzić Serbom, jak w trakcie I i II w. św." no i się trochę zagalopowałeś bo głownie z Niemiec była dostarczana broń do Serbii w czasie wojny na Bałkanach.
Ja słyszałem że Niemcy jako pierwsi uznali niepodległość Chorwacji, robiąc wyłom w dobrych obyczajach politycznych polegających na wstrzymywaniu się przed takim pochopnym (a szkodliwym) krokiem.
Mógłbyś podać jakieś źródło, link do rzeczy o których piszesz.
Najpierw załatwmy sprawę nazewnictwa. Według ciebie zbrodnie ustaszy, pachołków hitlerka, to, cytuję: ,,czystki". A Srebrenica to ,,ludobójstwo"? Wiesz ilu żydów, Romów i Serbów zginęło w Jasenovacu?
makpio, zobacz co się dzieje już na tym świecie: wszystkim przeszkadza prawicowy Jarek, nikomu nie przeszkadza prawicowy Bibi. Teraz rozpętał wojnę aby utrzymać się przy władzy. Myślałem: a to drań. I wtedy szok - dowiedziałem się że miał go zastąpić Lapid. No nie, gdyby Lapid został premierem, to wszyscy by mówili: to ten biedak, któremu Polaczki zabili mamusię. Nie, to już wolę Bibiego. Dlaczego w Polsce nie można wybrać Jaro (bo się cały świat oburza), a my musimy wybierać między dżumą, a cholerą. Oczywiście tobie zarówno Bibi, a tym bardziej Lapid odpowiadają, tak?
Jesteś ograniczony umysłowo- prawdopodobnie masz problem natury medycznej , nie mam ochoty z tobą dyskutować. Skąd ty możesz wiedzieć kto mi pasuje a kto nie ?
Jesteś człowiekiem nienawidzącym faszystów na Bałkanach, mam problem natury emocjonalnej: niemogę patrzeć na tych ustaszy, esesmanów ze skandenberga. Mam ochotę z tobą dyskutować. Skąd ty możesz wiedzieć kto mi pasuje a kto nie ?
Ja nie wiem kto ci pasuje (Bibi czy Lapid?). Oświeć mnie. Wiem tylko że kwestionujesz ludobójstwo Serbów w czasie II w. ś. Patrz jak nas ,,chwalą" za Oceanem:
https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/8173184,polska-holo kaust-fundacja-kosciuszkowska.html
Czy temu łże-politykierowi cohenowi też byś powiedział: ,,Są oczywiście świry (...) którzy będą całe życie domagać się >>sprawiedliwości dziejowej<<". Bo jeśli tak, to twierdzisz, iż on mówi ,,prawdę", ale nie warto do tego wracać, bo teraz żyje inne pokolenie Polaków (nie odpowiadające za obozy śmierci z II WŚ). Problem jednak w tym, iż on łże, bo Auschwitz i Birkenau były w nieistniejącej wtedy Polsce i nic poza tym, czyli na ziemiach dawnego państwa polskiego. I nic poza tym, a ten cohen chce z tego faktu wyciągnąc rewolucyjne wnioski. Czyli nam nie wolno mówić o Jasenowacu, choć jest faktem, bo to było dawno. A ten pan może insynuować, że to nasi przodkowie gazowali w Auschwitz i Birkenau, choć to było dawno I NIE PRAWDA. Tak, nie prawdwa - wbij to sobie do głowy makpio.
Bzdura. Serbowie dozbrajali Serbów bośniackich bo w Belgradzie znajdowały się główne składy broni i dowództwa sił zbrojnych Jugosławii po jej rozpadzie. Stąd bardzo szybka ofensywa wojsk serbskich i w krótkim czasie opanowanie 3/4 terytorium Bośni. Niemcy nie mieli z tym nic wspólnego.
Dzido, zadam zagadkę: