nie wiem kto dał takie niskie noty temu filmowi, chyba fani głupkowatych filmów typu poznaj moich spartan czy komedia romantyczna, które stawiają na wulgaryzm niz humor.
Też tego nie rozumiem,dla mnie jedna z najlepszych komedii.Można się przyniej świetnie bawić i nieźle uśmiać :)
nienawidze tych filmow ktore wymieniles ale ten to tez nie jest humor najwyzszych lotow
nawet sympatyczny ale dla mnie bez zadnych rewelacji
5 to moja ocena dla tego filmu
Klasyka klasyką... ja nigdy nie oceniam filmu wyżej tylko dlatego że nosi miano klasyka ;]
Co nie zmienia faktu że Akademia Policyjna jest zbiorem naprawdę świetnych gagów bazujących najczęściej na absurdzie. Jest to bardzo dobry film komediowy na którym można się bawić, pośmiać, a jednocześnie nie cofnąć się w rozwoju jak na filmach prezentujących samo dno kinematografii (np American Pie czy Kac Vegas).
Moja ocena to 8/10. Bardzo dobra komedia do obejrzenia więcej niż 1 raz. Niewiele jest filmów które oglądałem raz i jak leci po raz kolejny za jakiś czas to nie stwierdzam "eee... to już widziałem" tylko oglądam ponownie i ponownie świetnie się bawię.