Akademia Policyjna

Police Academy
1984
6,9 96 tys. ocen
6,9 10 1 95598
6,2 19 krytyków
Akademia Policyjna
powrót do forum filmu Akademia Policyjna

Zauważyliście ,że Tvn puszcza ten film nonstop. Jak nie tą część to inną. Zresztą ogólnie tvn ma pier*olca na puszczanie ,niektórych filmów jak np "zabójcza broń", "okup" , "matrix" i to ...

tou

Cicho, Tou, nie pyskuj.

Jeden to kanał w telewizji? Nie podoba się ,to zmień.
Ty jak Konrad J. Zarębski, wielce szanowny redaktor z "Gazety Wyborczej" - Dodatek Telewizyjny. Krytykuje i daje jedną gwiazdkę Akademii ciągle (albo dawał, może go już zwolnili). A ludzie ten film kochają i obiektywnie patrząc, jest to świetna komedia.

Oglądajcie sobie wasze nadęte dramaty czy inne ambitne kity. Nie darmo uważa się, że komedia jest najtrudniejszym gatunkiem dramatu.

alexs2

Ty mnie tu nie uciszaj. Jesteś kolejnym tępakiem ,który nie umie czytać ze zrozumieniem... niby gdzie ja napisałam ,że ten film jest denny lub kiepski. Nigdzie. Więc nie wiem po co mi piszesz o jakiejś jednej gwiazdce czy o tym czy ludzie ten film kochają ,czy nie.

"Oglądajcie sobie wasze nadęte dramaty czy inne ambitne kity. Nie darmo uważa się, że komedia jest najtrudniejszym gatunkiem dramatu."

haha ..czyli po wyczytaniu mojego postu stwierdziłeś ,że nie lubię komedii ? Lubię i to bardzo. śmieszy mnie jedynie to ,że ten kanał puszcza ten film non stop a teksty typu "Jeden to kanał w telewizji? Nie podoba się ,to zmień." wsadź sobie za przeproszeniem w d*pę ;). O ile nie zauważyłeś to jest forum i mam prawo napisać tutaj nawet o przebiegu ruji mojej kotki o ile wiesz co to jest ;p. A sama Akademia jak dla mnie 4/10(dopiero teraz oceniłam film)...znam zdecydowanie lepsze komedie. Pozdrawiam wszystkich i spadam na jeziorko :)

ocenił(a) film na 10
alexs2

Alexs masz nawijkę xD I dobrze, święta racja!

Tou, ale masz problemy... Mogę tylko pozazdrościć :P

Oglądam TVN bardzo często i nie, nie zauważyłam ^^ Akademia Policyjna jak dla mnie leci zdecydowanie zbyt rzadko, tak samo jak filmy z Jackie Chann'em! A co to za film Okup? Zabójcza broń faktycznie jest puszczana często, ale od tego są inne kanały i wypożyczalnie video... Jesteś takim (sorry) "maniakiem telewizyjnym", że jak codziennie nie obejrzysz filmu na TVN to zwariujesz? :) Często jest puszczany też Bodyguard i Turbulencja. I bardzo dobrze... To klasyk. A jak się nie podoba, zawsze masz Polsat i inne ;-)

PS Z Gazety Wyborczej proszę zrobić samolocik i pofrunąć do kosza xD

miska16

Mi się wydaje ,że proceder puszczania Akademii dosłownie co tydzień zakończył się jakiś rok temu w tvn. Jeśli chodzi o mnie to robiło mi się niedobrze jak widziałem po raz kolejny pokazówę Akademii w tvn ale rozumiem ,że niektórym ten film przypadł tak to gustu ,że mogliby go oglądać na okrągło.Nie ma w sumie nic w tym złego.

ocenił(a) film na 8
l_m_siewicz

ale oni chyba inne czesci niz jeden i dwa puszczali. tak mi sie wydaje.
po prostu telewizje kupuja pakietami filmy jakichs wytworni na lata, to samo przeciez ma polsat z zabojcza bronia.