Kochane,
Na początku chciałabym się z Wami podzielić radością... Niesamowicie się cieszę, że znalazłam to forum, że znalazłam Was! Przez długi czas próbowałam 'zarażać' AV znajomych, ale nawet jeśli przeczytali- nie czuli tego. Teraz w końcu mam wrażenie, że ktoś żyje tą lekturą tak jak ja. Może nie cały czas, nie tylko i wyłącznie, ale tak od czasu do czasu lubi poczytać, wzruszyć się, ma słabość do bohaterów, do pióra Pani Mead.
To tak słowem wstępu, ale nie o tym chciałam. :p
Skoro już sobie umilamy oczekiwanie rozmowami, dzieleniem się nowinkami, co Wy na to, żeby się skrzyknąć i wybrać na premierę większą grupą? Nie mam pojęcia, skąd jesteście, ale... Gdybyście były zainteresowane, mogłybyśmy dogadać się, skąd jest większość i wyśrodkować odległość. Miło by było po seansie skoczyć na kawę albo jakieś jedzonko i podzielić się wrażeniami/hejtami, tak w gronie zagorzałych fanów AV.
To jak? Co sądzicie? :)
pytanie tylko czy w Polsce bedzie wgl w kinach. bo jak na razie nie wpisli nas do państw w których mieli by to grać, bo np znalazłam jeden naprawdę dobry film na necie którego też u nas nie puszą a jest dobrą akcją. i wchodził by za kilka dni.
będzie premiera w Polsce, ale póki co nie wiadomo kiedy dokładnie, dystrybutorem filmu u nas jest ITI