mi się wydaje, że zabije Natalie .... chociaż w książce zrobił to Dimitri
ajj jak mi się podoba towarzysz Belikov w tym zwiastunie mmm ;d
Też mi się tak wydaje, , ,obawiam się, że dużo pozmieniali, oby to były tylko obawy.
Ten koleś trzeci to ten blondyn co pokazali tylko jego twarz jak pokazuje zęby. Nie mam pojęcia ską oni to wzięli, A scena na biurku?? O co z tym wg chodzi?
Kirova na biurku dobierała się do karmiciela :) ta scena akurat mi się baardzo podoba, wolę taką dyrektorkę niż rodem z Hogwartu ;) ;p
Jak jest scena grze malują te napisy na ścianach to to jest chyba ten blondyn którego pokazują wcześniej, nie wiem kim on jest
Uuuu Kirova też mi się podoba, myślałam, zę będzie nudną dyrektorką i tylee, bardzo miłe zaskoczenie :)
ten blondyn to Mia Rinaldi, w scenie przy ścianie stoi ona w środku, między Jessem a Rayem (który tak swoją drogą powinien mieć na imię Ralf, komu przeszkadzało to imię ?? nie rozumiem tej zmiany)
Jezu to jest dziewczyna? Dałabym głowę obciąć, że to chłopak.....sorry za błąd :/
Eej własnie, czemu oni to zmienili?
szkoda, że ona ma takie krótkie włosy
Szkoda bardzo, no ale cóż nie od nas to zależy :)
Miejmy nadzieje, że film będzie zarąbisty i nam kopary opadną
ja prawie rok xd i ale nadal trudno mi uwierzyć, zę to kręcą.
Mam wieeelką nadzieję, zę następne części tez powstaną. Muszą.
no druga część na pewno musi postać, tam to się dopiero dzieje, no i pojawia się postać Adriana i jak ją spieprzą to nie daruję ;d
Właśnie musi być, i oczywiście Adrian! Były plotki, żę ma się pojawić w 1 cz, Mam nadzieję, że jednak nie. Kogo wytypowałaś sobie na jego miejsce?
Lissa była z Christianem kiedy Ją porwali. Dowód? Cytat z książki "Otaczali ją. Kobiety i mężczyźni, którzy wyłonili się znikąd. Wtargnęli na poddasze, gdzie siedziała z Christianem"
na serio powinnaś zajrzeć do książki, bo z tego co widzę prawie nic nie kojarzysz ;) porwali ją bo jej dar był potrzebny Wiktorowi w realizacji jego nikczemnego planu
no przecież do lasu ją porwali i R i D ją szukali heheh.... oj książka naprawdę dawno dawno nie była czytana :P :) ale szczerze to nie wiem czy to jest dobry pomysł sięgać do książki i jeszcze raz ją czytać bo jeszcze bardziej się rozczaruje :P :)
ja mam do przeczytania Ostatnie Poświęcenie, książka stoi na półce i zbiera kurz, chyba najwyższy czas po nią sięgnąć ;))
niestety wiem ;/;/ trudno, przeczytam dla samej akcji i tych specyficznych sytuacji ;d nie czuję, że rymuję xdxd
mi też ogólnie się podoba, poczekajmy na film, mogliby na dniach zarzucić jakimiś stillsami do galerii ;)
Przydałoby się, bo jakoś zapominałam o tym filmie i po obejrzeniu tego teasera mój głód o sobie przypomniał :P
Te włosy mogliby sobie darować, szczegół, który nawet bym z radością przyjęła gdyby pominęli :P Rose wydaje się być twarda jak w książce, szkoda, ze tak mało Ozery :P
Jemu we wszystkim będzie dobrze, chociaż ieszę się, ze zachowali ten szczegół(dla niektórych istotny) ;)
Ja jednak przymknęłabym na ten szczegół oko, ponieważ bardziej cieszy mnie to, że Danila to rodowity Rosjanin :) Każdy ma swoje zdanie, ma do tego pełne prawo :)
ale po co to ostatnie zdanie ? czy ja Ci wciskam moje ? nie : ) przez wyrażanie swojej opinii nie narzucam Ci jej automatycznie, to chyba też jest jasne ;> pokój !
Ale ja właśnie napisałam to ostatnie zdanie, ponieważ nie chcę się kłócić! Nie możemy się zgadzać we wszystkim i najważniejsze jest to aby móc o tym rozmawiać a nie kłócić się! Miałam do czynienia z wieloma ludźmi i jedynie z dwoma osobami mogłam rozmawiać o tym jak się różnimy, jak odmienne zdania mamy bez kłócenia się o to, nie miałam nic złego na myśli :) Poza tym dla mnie czasami głupotą są szczegóły takie jak np kolor oczu, dla mnie Danila lepiej się prezentuje w krótkich włosach i takie jest moje zdanie, nie zmienię go na razie, a jeżeli tak się stanie to o tym powiem, może jednak po obejrzeniu filmu zmieni się mój pogląd :) Naprawdę pisząc jakikolwiek komentarz nie mam nic złego na myśli, nie chce nikogo urazić, nie jestem 13latką żeby bawić się w takie gierki :)
rozumiem i szanuję, jestem daleka od obrażania kogoś na forum wg własnego widzimisię ;) bardzo doceniam w ludziach umiejętność szczerego wyrażania swoich poglądów oraz konstruktywnego argumentowania, co do koloru oczu czy długości włosów towarzysza Belikova - wg mnie te szczegóły odgrywają dość istotną rolę, bo przywiązałam do nich dużą wagę już na etapie czytania książki, ale np kreacja filmowej Kirovej bardziej mi odpowiada niż książkowa ;)
A dla mnie akurat kolor oczu nie ma znaczenie jeżeli nie ma to większego wpływu na historię :P hahaha a byłam świadkiem kłótni kilku osób co do koloru oczu Jace'a z "Mortal Instruments" paranoja! :D Co do Kirovej to jak to powiedziała znajoma "ładnie ją postarzyli" :D
haha tak w drugą stronę
nie no bez przesady, aaż tak to nie jestem przywiązana do tej kwestii, gdyby film okazał się być na bardzo dobrym poziomie a Dimitri miałby zielone oczy naprawdę bym się nie obraziła ; )
Nie, ale mi się bardzo podoba, ze on ma długie włosy, zawsze wyobrażałam go sobie w długich :)
bo w książce ma długie i to jedna z tych cech, które są kluczowe jeśli chodzi o postać Dimitriego, również ciemne oczy i płaszcz kowbojski, aaaa właśnie ciekawam jakiego koloru są oczy Daniili...