Kurde, na serio się nakręciłam juz. Mam nadzieje, że w następnym będzie go więćej :d
ja jeszcze czekam na sarkastyczne docinki Christiana i na to jak Rose mówi do Belikova towarzyszu ;d
Hahah tak docinki Ozery muszą być, i scena gdziej Dymity wchodzi do pokoju gdzie miziają się Jessy i Rose. I jej tekst "podoba ci się to co widzisz"?
A czy nie macie wrażenia, że w tym wszystkim Rose jest o wiele delikatniejsza od Lissy? Nie tak powinno być! Mi niestety wydaje się, że nasza stonowana, taktowana Wasia jest ordynarna... Przynajmniej wnioskując z zwiastuna. Poza tym sam trailer po kilkukrotnym obejrzeniu, nawet całkiem, całkiem. :)
Ps. Nie wiem, czy ostatecznie ustaliłyście, ale tak- Lissę porwali właśnie podczas przesiadywania z Chrisem na poddaszu Kaplicy. Później chłopak potwierdził wersję Rose, kiedy wszyscy wątpili, że z kampusu komukolwiek udałoby się porwać Księżniczkę Dragomir. :p
Tak mi też się tak wydaje. Lissa powinna być delikatna a Rose...ostra, ze tak się wyraże. Tutaj tego nie widać
mogliby już podać jakieś ciekawostki na temat filmu, najbardziej interesuje mnie to kto brał udział w przesłuchaniach i nie dostał roli, pani od castingów odpisała mi na twitterze, że zależy to tylko i wyłącznie od producentów, no cóż, to ma sens ;))
to fakt Lissa w zwiastunie wzszła bardzo ostro mam nadzieje że w filmie będzie delikatniejsza jak w książce delikatna i krucha :P :)
To też trochę wina urody Lucy (chociaż jest piękna), po prostu po charakteryzacji uwydatniły się jej ostre rysy, ja mam takie wrażenie przynajmniej :)