Akademia wampirów

Vampire Academy
2014
5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24955
Akademia wampirów
powrót do forum filmu Akademia wampirów

Umówmy się że tu wrzucamy wszystkie wiadomości z planu :)

ocenił(a) film na 7
Liwia_1

On ma brązowe naturalnie

ocenił(a) film na 6
Liwia_1

noo idealny jest po prostu do tej roli ;d

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Kurde, na serio się nakręciłam juz. Mam nadzieje, że w następnym będzie go więćej :d

ocenił(a) film na 6
Liwia_1

może usłyszymy jak powie Roza ; ))

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Jeju, oby ja tak czekam na ten moment...;)

Liwia_1

Hahahah na ten moment chyba każdy czeka, "Roza" z rosyjskim akcentem :P

ocenił(a) film na 6
gabry886

ja jeszcze czekam na sarkastyczne docinki Christiana i na to jak Rose mówi do Belikova towarzyszu ;d

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Hahah tak docinki Ozery muszą być, i scena gdziej Dymity wchodzi do pokoju gdzie miziają się Jessy i Rose. I jej tekst "podoba ci się to co widzisz"?

Liwia_1

Ojjjj muszę zabrać się za książki, bo już zapomni8ałam co, jak, kto i gdzie!! :O

gabry886

A czy nie macie wrażenia, że w tym wszystkim Rose jest o wiele delikatniejsza od Lissy? Nie tak powinno być! Mi niestety wydaje się, że nasza stonowana, taktowana Wasia jest ordynarna... Przynajmniej wnioskując z zwiastuna. Poza tym sam trailer po kilkukrotnym obejrzeniu, nawet całkiem, całkiem. :)

Ps. Nie wiem, czy ostatecznie ustaliłyście, ale tak- Lissę porwali właśnie podczas przesiadywania z Chrisem na poddaszu Kaplicy. Później chłopak potwierdził wersję Rose, kiedy wszyscy wątpili, że z kampusu komukolwiek udałoby się porwać Księżniczkę Dragomir. :p

ocenił(a) film na 7
flinstoonka

Tak mi też się tak wydaje. Lissa powinna być delikatna a Rose...ostra, ze tak się wyraże. Tutaj tego nie widać

ocenił(a) film na 6
Liwia_1

ojj tak, ta scena też musi być ! ;d

ocenił(a) film na 6
zzuziaaa

mogliby już podać jakieś ciekawostki na temat filmu, najbardziej interesuje mnie to kto brał udział w przesłuchaniach i nie dostał roli, pani od castingów odpisała mi na twitterze, że zależy to tylko i wyłącznie od producentów, no cóż, to ma sens ;))

ocenił(a) film na 6
zzuziaaa

http://www.dhampirlife.com/2013/08/exclusive-dhampir-life-interviews.html

more_than_a_woman

to fakt Lissa w zwiastunie wzszła bardzo ostro mam nadzieje że w filmie będzie delikatniejsza jak w książce delikatna i krucha :P :)

zzuziaaa

To też trochę wina urody Lucy (chociaż jest piękna), po prostu po charakteryzacji uwydatniły się jej ostre rysy, ja mam takie wrażenie przynajmniej :)

ocenił(a) film na 7
gabry886

Uwydatnienie rysów jest widoczne, trosze szkoda bo bez tego wyglądałaby delikatniej. :)