Akademia wampirów

Vampire Academy
2014
5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24955
Akademia wampirów
powrót do forum filmu Akademia wampirów

wasze typy, na kilkoro głównych bohaterów.

Rose - Selena Gomez
Dymitr - Ben Barnes
Lissa - Candice Accola.

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Szczerze mówiąc nie znam aktora który oddawałby zajebistość Adriana, ale bez obrazy nie widzę w tej roli Douglasa Bootha. A Alex Pettyfer to tylko moja osobista fantazja co do postaci Adriana.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

Alex Pettyfer jest fantazją każdego na temat każdej męskiej książkowej postaci...

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Ja jakoś nie fantazjowałam o nim jako postaci męskiej do innych filmów, po prostu mi pasowałby na Adriana.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

okej - większości zamiast każdego ; )

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

No fakt, większość chce go przypasować go do głównych ról w ekranizacji książek. Ale mi z tym Adrianem to akurat po prostu pasuje. Ale oczywiście Pettyfer nie zgodzi się do roli w takim filmie, a jak już zauważyłam do tego filmu wybierają raczej mniej znanych aktorów.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

a dlaczego on miałby się nie zgodzić ??

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Bo skoro zrezygnował z roli w Mortal Instruments (nad czym ubolewam) to do Akademii wampirów też raczej by się nie zgodził.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

miał swoje powody, które nie muszą już funkcjonować przy okazji VA ; )

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Hmmm... W sumie fakt :)

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Ale w sumie ostatnio gdzieś przeczytałam że Alex nie chce być znany z serii o wampirach.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

w sumie mu się nie dziwię ; )

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Tak, myślę że myśli że to jest coś podobnego jak Zmierzch ;), bez obrazy dla fanów.

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

może tak myśleć, i to i to jest o wampirach, i to seria i to seria... :)

ocenił(a) film na 6
more_than_a_woman

ps tym bardziej, że ma zagrać Christiana Greya w ekranizacji Fifty Shades of Grey, tak czy siak VA odpada ; ))

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

No właśnie. A zresztą... mam tylko nadzieję że nie zepsują postaci Adriana bo jego chyba najbardziej lubię ze wszystkich bohaterów. :)

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

najpierw musi się spodobać ekranizacja pierwszej książki, jeśli tak to dopiero wtedy ruszy wszystko z drugą : )

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

No to znowu wracam do tekstu "gdzieś przeczytałam" że Adriana chcieli wepchnąć już do pierwszej części, ale w sumie mam nadzieję że to nie prawda. :)

ocenił(a) film na 6
LadyKiller2209

to chyba była plotka, na szczęście Adriana nie wepchnięto i pojawi się w 2 części (obyy) tak jak Eddie i matka Rose ;)

ocenił(a) film na 7
more_than_a_woman

Tak ja też poczułam ulgę bo wtedy nie byłoby różnych fajnych sytuacji w kurorcie dotyczących okoliczności poznania się Adriana i Rose no i nie wyobrażam sobie jak mogliby się spotkać w pierwszej :)

adamstencli

Ben pasuje idealnie, dziewczyny średnio

ocenił(a) film na 6
RjakRoza

Ben pasuje na moroja a nie na Dymitra..