Świetna bajka!! A Alladyn jaki przystojny... No cóż... W kreskówce chyba też można się zakochać! Walt Disney to NAPRAWDĘ król świata. Nie ma osoby, która nie widzialaby chociaż jednego jego dzieła. Polecam maluchom (ale nie tylko).
rzeczywiscie, alladyn jest przystojny, szkoda tylko ze jest on narysowany ale brad kane ktory spiewa glosem alladyna jest rowniez slodziutki!!! pozdro papapa
To jeden z moich ulubionych fimlow Disneya. Kiedy wszedł na kerany kin ja miałam moze z 4 czy 5 lat ale pamietam go do dzisiaj. Cudowna animacja, bohaterowie i oczywiscie piosenki. Teraz to juz takich filmów nie robia, tylko komputerowe animacje a piosenek prawie żadnych (mowie o takich spiewanych przez boahterow).
no właśnie, mi też zaczyna tego brakowć, bo teraz większość idzie w strone robiącego furorę Shreka a nie klasycznych filmów Disneya, mam nadzieję, że kiedyś jednak wrócą do tego co robili kiedyś
no właśnie, mi też zaczyna tego brakowć, bo teraz większość idzie w strone robiącego furorę Shreka a nie klasycznych filmów Disneya, mam nadzieję, że kiedyś jednak wrócą do tego co robili kiedyś