Aladyn

Aladdin
1992
7,4 67 tys. ocen
7,4 10 1 67052
7,2 22 krytyków
Aladyn
powrót do forum filmu Aladyn

Świetna bajka!! A Alladyn jaki przystojny... No cóż... W kreskówce chyba też można się zakochać! Walt Disney to NAPRAWDĘ król świata. Nie ma osoby, która nie widzialaby chociaż jednego jego dzieła. Polecam maluchom (ale nie tylko).

użytkownik usunięty
Asia_2

rzeczywiscie, alladyn jest przystojny, szkoda tylko ze jest on narysowany ale brad kane ktory spiewa glosem alladyna jest rowniez slodziutki!!! pozdro papapa

Asia_2

To jeden z moich ulubionych fimlow Disneya. Kiedy wszedł na kerany kin ja miałam moze z 4 czy 5 lat ale pamietam go do dzisiaj. Cudowna animacja, bohaterowie i oczywiscie piosenki. Teraz to juz takich filmów nie robia, tylko komputerowe animacje a piosenek prawie żadnych (mowie o takich spiewanych przez boahterow).

ocenił(a) film na 10
Asia_2

no właśnie, mi też zaczyna tego brakowć, bo teraz większość idzie w strone robiącego furorę Shreka a nie klasycznych filmów Disneya, mam nadzieję, że kiedyś jednak wrócą do tego co robili kiedyś

ocenił(a) film na 10
Asia_2

no właśnie, mi też zaczyna tego brakowć, bo teraz większość idzie w strone robiącego furorę Shreka a nie klasycznych filmów Disneya, mam nadzieję, że kiedyś jednak wrócą do tego co robili kiedyś

ocenił(a) film na 10
Asia_2