Tylko nie nazywajcie mnie komuchem po prostu był dobrym Prezydentem
;-) . Wałęsa jest zbyt nerwowy, Kaczyński nie umie sie zachować (przykłady:spieprzaj dziadu, małpa w czerwonym itp) . Kwaśniewskiego lubie jako człowieka umie coś mądrego powiedzieć . A że był posłem Pzpr i miał lewicowe poglądy to jego wybór .
Zapraszam na wywiad z Kwaśniewskim w "Co z tą Polską "
2 części fragmentu programu Tomasza Lisa
http://pl.youtube.com/watch?v=qGHZ1AyNeRa
My nie mamy najlepszego z prezydentów. Każdy to albo Agent, albo pijak, albo po prostu debil. I każdy jest zydem :)
do żydów nic nie mam .
Wszyscy politycy są do bani poza
-Kwachem ;-))
-Tuskiem ;-))
-Komorowzskim ;-))
-Sikorskim ;-))
-Palikotem ;-))
Ciemnogrodzianin. Zgłosiłem Twój poprzedni post do usunięcia. Nie obchodzą mnie Twoje przekonania polityczne, ale nie pozwolę, aby dyskusja na tym forum była prowadzona w sposób wulgarny i uwłaczający godności ludzkiej osób czytających. W swojej ocenie używasz epitetów, które dyskwalifikują Cię jako otwartego, wyważonego i rozsądnego forumowicza. Nie wiem jakie masz wykształcenie, ile znasz języków, czy jesteś wzorowym abstynentem i przykładnym pracownikiem, ale wiem, że z pewnością brak Ci kultury osobistej oraz ogłady.
tak. uchlewanie się w Katyniu i Charkowie, przepraszanie w imieniu wszystkich Polaków, komusze poglądy, przekręty, kanty, ułaskawienia dla bandytów.
Prezydent wszystkich Polaków! O tak!
uchlewanie się w Katyniu i Charkowie
- to bardzo traumatyczne miejsca, w końcu Acid(Kwach) to drinker's;-)
A Ty w ogóle byłeś w Katyniu i Charkowie?
przepraszanie w imieniu wszystkich Polaków
- A kogo i za co jeśli mógłbyś przypomnieć i co Cię tak w tym oburza?
komusze poglądy
- Że co? Oświeć specu, jakie to są komusze poglądy..
przekręty, kanty
- Które? Gdzie są wyroki? Jeśli dysponujesz wiedzą na temat łamania prawa przez p.Kwaśniewskiego, a skoro tak piszesz to pewnie dysponujesz, więc powinieneś zgłosić to natychmiast do prokuratury.
ułaskawienia dla bandytów
- To ilu tych bandytów było?
Skoro Kwaśniewski był złym prezydentem to czemu wygrał wybory w 2000r. i to już w pierwszej turze???.Chyba już wszyscy wiedzieli o jego wpadce w Charkowie.
Uważam że ze wszystkich prezydentów naszej ukochanej III RP, on był najlepszym prezydentem.Potrafił się dogadać z każdą formacją polityczną i nie robił tylu konfliktów co Wałęsa.Zna kilka języków ma ogładę i dobrze reprezentował nasz kraj zagranica.Dużą zasługa w budowaniu jego wizerunku miała jego żona Jolanta co tez świadczy o nim samym.Oczywiście ma swoje wady, lubi popić wódę... O reszcie jego wad nic nie wiem, bo go bliżej nie znam.
Natomiast obecny prezydent jest prezydentem swojej formacji PiS-u.Robi wszytko co mu powie jego brat bliźniak.
Heh, uśmiałem się:-) Dowcipny komentarz, gratuluję polotu! Co nie zmienia faktu, że prócz "filipińskiego", ex prezydent Aleksander biegle włada językiem angielskim, rosyjskim i trochę szczebiocze w niemieckim..
Amen. Takiego prezydenta jak Kwachu Polska jeszcze długo mieć nie będzie. Wałęsa, a już szczególnie 'szlachetnie spadnięty' Kaczyński mogliby mu wiązać buty.
Jeśli chodzi o tego Pana alkoholika, to każdy menel na mojej ulicy z łezką w oku wspomina jego rządy
Oj, już Hłasko doceniał wagę opinii menela... Zdecydowanie lepsza to opcja, niż zapisać się w historii jako skretyniały, schamiały, obrażalski klaun- podnóżek kleru, którego absolutnie nikt, poza równie śmiesznymi Gruzinami, nie traktował poważnie.
I histerie krzyżackiej, rozchwianej psychicznie hołoty tego marnego obrazu nijak nie poprawiają.
Szanowny Wielki K opinie ,które prezentujesz w swoich wypowiedziach, są tak absurdalne, że wygląda mi to na zaburzenia nerwicowe. Serdecznie i po katolicku radzę jak najszybszą konsultacje ze specjalistą
Serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Wszelkie dobre rady wyznawców katolickiego zboczenia i płatnych lub ubogich inteletualnie tak po prostu (ot, z natury, zdarza się) klakierów pisobolszewii, nie przedstawiają dla mnie specjalnej wartości, poza tą humorystyczną oczywiście, więc ograniczę się tylko do równie serdecznych pozdrowień. Spokojnej nocy życzę.