PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Ej ludzie, ma ktoś taki wynalazek jak soundtrack?! Ja już wywijam na wszystkie strony! Kombinuję, szukam i szukam i WIELKIE NIC (nie przeklnę bo Filmweb na mnie wsiądzie, pozdro dla adminów :D)!!!!!!! Co jest z tym soundtrackiem?! Idzie (i to z WIEEEEEEELKIM trudem) wyczaić zaledwie kilka piosenek!!! Te songi trudniej wyhaczyć niż eskimosa w kąpielówkach!! Plis, help!

ocenił(a) film na 10
Finding_Neverland

hehe ja mam ten sam problem :D ale chyba najlepszym roziwązaniem jest zakup tegoż (ale tyle siana za to chcą! O_O patrzyłam już)

ocenił(a) film na 7
Finding_Neverland

tez szukalam w necie ale na jednym programie tylko ... kupna nie rozwazalam, ale widze ze huronkowa obcykana wiec moze powiesz mi po ile stoi w sklepach ten soundtrack ?

Finding_Neverland

a Allegro? Albo Merlin? Zaraz sprawdzę, czy mają wogóle taki wynalazek... ;)

Finding_Neverland

Osz szlag jasny trafi, krew nagła zaleje! Nie ma! A wylukał ktoś może w empiku?? O i popieram wniosek o podanie ceny (powyżej) ;)

ocenił(a) film na 10
Finding_Neverland

50 parę zeta coś w tym stylu x_x
za to mam już film na dvd!

ocenił(a) film na 10
huronkowa

http://www.empik.com/showobject.jsp?objectId=2517836&currentCategory=2030200
o voila! cena zabójcza

ocenił(a) film na 7
Finding_Neverland

Posralo ich ? za 18 piosenkem mam placic 60 zl ?? :| nienoralni :/ juz wole kupic film i bedzie git :]

ocenił(a) film na 10
ankaa_

dokładnie! :)) ja też wolę film kupić i mam zamiar go kupić, tylko nie wiem kiedy ;) :)

Finding_Neverland

jak sie nazywa piosenka Stormbreaker.

ocenił(a) film na 8
Kinomaniak20

A mi właśnie się udało!!! A nawet więcej, bo cały soundtrack zawiera 36 pioseneczek!!! Jest superowy!!! Było ciężko, długo czekałam ale się udało. Pod hasłem STORMBREAKER...