Książka była bezbłędna! Mam nadzieję, że film dorówna chociaż w połowie książce - nawet wtedy byłabym zadowolona. No i oczywiście zachwyciła mnie ta znakomita obsada: Ewana McGregor, Mickey Rourke!!! Tylko ten Robbie Coltrane niezbyt mi przypomina premiera... No, bo Hagrid premierem?
UWAGA, UWAGA!!!!! Wielka wiadomość!!!! Co prawda nie liczyłam na to, ale cóż... może pójdą dalej i wydadzą 3 część!!! Ale na razie na tej stronie: http://www.wydawnictwoamber.pl/ksiazka.php?indeks=002375 [www.wydawnictwoamber.pl...] Amber zapowiedział, że robią wznowienie PIERWSZEJ części o Riderze z nową okładką. Nie wiem czy to dobra wiadomość, ale może przetłumaczą kolejne częśći!!!!
aaa nareszcie! Ja chcę mój komputer! spaliło się cóś i klops! muszę korzystaćz kompa taty a tu nie mam haseł i loginów a zanim sobie hasło przypomniałam to chyba z 10 ich wpisałam :D jak tam wakacje minęły?
Tak więc na moim avatarku (zdziwiłam się jak byś zgadła ;p :P :D :)) jestemm jaaa ;)))))))))))) heheheeee
A jak będzie już w sprzedaży ta boska książka z nową okładką oczywiście ją kupuję!! :D dziękiza pocieszającego newsa :)))
a ja znalazłam tarilerek z usa zdajne się :D tylko nie mogę go dobrze obejrzeć bo mi się zcina obraz a głos leci dalej. no ale poszukam jeszcze gdzieś indziej. Link:
http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=23&item=0 [www.worstpreviews.com/t...]
sorki za długą nieobecność ;)
Link mi działa, ale obraz cały czas się zacina:( Szkoda, że rozwalił ci się komp:) Moj tez juz pada!!
A poza tym... nigdy nie wpadłabym, że to ty na avie jesteś. I tak w ogóle to tam twarzy nie bylo widac. Interesujesz się jeżdziectwem??:) To bardzo fajne zajęcie!! Tez kupie te książkę!!!
heheheee :)) tak, jeżdżę od początku gimnazjum, a teraz jestem w 1 LO ;)
mi działa ten zwiastun tutaj w zwiatunach na filmwebie bo jest :))
no tak, tyle ze na stronce sie zacina. A tak w ogóle przecież nam pisali maile, że NIGDY nie wydadzą tej książki... Może mój mail przekonał ich żeby jednak wydali, bo im napisałam, że będzie film. Pewnie nie wiedzieli:) AMBER - CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA 3 TOM O ALEXIE!!!!!!!!!!!
u mnie sie tutaj nie zacina na filmwebie a tam się zacina ;] ;) :D kurde le mam dzisiaj dobry humor :D :D już od rana widziałam ze to będzie gites dzionek mimo tego spr z fizy :D :D :D xD xD
mi dzis sie humor zepsul gdy zobaczylam dubbing alexa... tego sie nie da naoprawic i bede chodzila w zalobie...
no masakra! mam nadziję ż kinepolis będzi możliwość bez dubbingu :/
Ja jak zwykle zapomnialam się wylogować :D
jak myślisz, czy Cinama City będzie miało wersję z napisami? Błagam, żeby mieli, bo jestem zdesperowana, choć znając moje parszywego pecha będzie tradycyjnie z dubbingiem...
do filmu coraz bliżej.. do premiery trzeciego tomu AR coraz bliżej... czy może być coś co zepsuje mój humor? alez tak. odsłuchanie po raz kolejny zwiastunu i mdlenie sie przy tym, by to co slyszałam wcześniej byłó snem lub halucynacją...
hehheee :D muszą dać możliwość bez napisów gdzieś! mam nadzieję że w cinema city będzie bo mam najbliżej xD :D aaaa ja chcę już książkę i filmiiik!!!!!
coś tak sądzę, że tak jak zwykle nie będzie napisów do tak świetnego filmu!!!! Ja też nie mogę się doczekać książki!!!!!!!!!!!!!
premiera coraz bliżej:]alex coraz bliżej:] A ja się nie mogę doczekać!!!! Czekałam na ten moment jakieś 3 lata!!! Jak myślisz, ile osób się zerwie z lekcji, by być na premierze??:PP
nie wiem xD pewnie dużo ;)) ;] hehee już się nie mogę doczkeać, jeszcze 14 dni!
Naprawde musze przyznac, że dubbing nie był najgorszy, lecz i tak nie grzeszył pięknością i zgraniem ruch warg z tekstem polskim:PP
JUż cała szkoła u mnie wie o Alexie!!^^ Kto mnie pobije? Mam zamiar wziąć się jeszcze za moją drugą szkołe: muzyczną:]
No dubbing nie byl najlepszy :/ Trzeba przyznac :P U mnie tez cale 2 sql wiedza o wspanialym ALEXIE :* ---) Oczywsicie odemnie :) Widze ze tez go lubisz a nawet uwielbiasz tak jak ja :) Fajnie :) Zapraszam do mnie :*
a jakże:) Ja bardzo uwielbiam, w ogóle za gre aktorską itd itp etc
Na korytarzu już wołają do mnie: Te, to pani Alex. Pokaż nam ten cios karate co na filmie:)
Również zapraszam do siebie:)
Chcialabym przeczytac ksiazke ale jej nie mam:/ No ale coz :/ Moze gdzies znajde :) Mam nadzieje ze wydadza Alexa na DVD :) Wtedy oczywiscie do sklepu po 1 plyte :P
Z mojego otoczenia tylko jedna osoba wie że taka książka istnieje i że bedzie film :) i dwie razem wielbimy i wielbimy Alexa i oczywiscie juz ogladałyśmy film który jest swietny...ale mysle że ekranizacja wzbudzi zainteresowanie a i tak pójde na premiere!!!!
a z mojego otoczenie o tym wiedzą wszyscy:P dzieki moim metodom, bardzo drastycznym, a mianowicie, zaciagniecie przed ekran kompa i ogladanie filmu oraz zmuszenie do czytania książki:) nie no żartuje:] ale i tak nie moge sie doczekać POLSKIEJ premiery:]
a ja jestem grzeczne dziecko i jeszcze nie oglądałam xD ;)
hehehe u mnie w sumie hmm tylko tata ;) a;e mam zamiar jeszcze kogoś'zarazić' ;)
to moze i lepiej ze nie ogladałaś!!! ale powiem szczerze: film bezbledny!!!!
oj, namow jeszcze na alexa reszte świata;)
film świetny!! nawet dość dobrze jest odwzorowany z książki!! Było pare zmin, ale małó znaczących i nie widocznych:) Polecam!!
film świetny! :D tylko dubbing skopany ale nie był aż taki zły bo bywały gorsze (np do Pottera) :D :D :D
A co do namówienia reszty świata...jestem za :D
pozdrowionka
Nie oglądałam jeszcze... w ogóle niedawno dowiedziałam się, że książkę Horowitza zekranizowano! Normalnie szok! Jak ją czytałam z pół roku temu, to wydała mi się taka świetna, że bylam zaskoczona dlaczego jeszcze nie ma takiego filmu.
Mimo to boję się trochę pójść na ten film, bo zwykle ekranizacje są gorsze od książek ;/
Zresztą nie lubię, jak ktoś wygląda inaczej, niż go sobie wyobrażałam.
niedługo będzie polski serws internetowy o alexsie za jakiś miesiąc ja będe miał czas to szybciej
no ja tez mam w planach, moze razem zrobimy? narazie forum dalem zeby troche rozkrecic to :)
GG: 7074062
E-MAIL: kosa87@gmail.com
Jak by cos ;)
Ty tez podaj swoj ok?
:D :D:D :D:D :D:D :D:D :D:D :D:D :D:D :D
tja... a niby w roli tłumacza notek, co??:PP Ale tak serio - Borewicz jak wymyślisz już coś z tym napisem ALEX RIDER na intro to napisz:)
Chyba się skuszę na przeczytanie po raz nie wiem który książek :D
DOba piszę od rzeczy;)
A ogólnie jak wrażenia po 3 tomie?;>