Nie dość że film wychodzi pare miesiecy po premierze W Londynie z ktorego niedawno wrocilam mial premiere 2 miechy temu ( ale do opoznien jestesmy przyzwyczajeni) ALE jak dzis na Piratach z Karaibów 2 zobaczyłam zwiastun to o malo sie nie zakrztusilam popcornem Dubbing jest okropny Jak mozna bylo tu wstawic dubbing ( to pewnie dlatego tak sie premiera opoznia)
Miec tylko nadzieje ze film bedzie tez dostepny w wersji orginalnej z napisami Agrrr wkurzona -_-
Sory że się czepiam ale polski Dubbing zwykle trzyma poziom i zwykle można zaliczyć go jako plus. Moim zdaniem to zawsze ubarwia produkcje, ale to tylko moje zdanie.
Miejmy nadzieje że nie jest tak tragicznie z tymi głosami nie ma tragedii, a zresztą czy to się aż tak bardzo liczy??
Najważniejszy jest sam film i sposób ekranizacjii.
Oby nie wyszła taka chała jak ekranizaja Pottera jale to już inna bajka.
Ja tam bez jednej łzy zamieniłbym ten cały film na następną książke z tej serii albo jeszcze lepiej na wszystkie książki z tej serii
Bo to książki wymiatają a nie jakieś tam filmy i basta
Jeśli to kogoś pocieszy to Ploski dubbing jest chyba najlepszy w Europie. Więc pomyślcie sobie jaki dubbing mają nne kraje i nie ma na co narzekać!!
Byłam na piratach w sierpniu i nie było jeszcze zwiastunu:( Jaka szkoda:((((((
ja też nie przepadam za naszymi dubbingami... mam nadzieję że chociaż Kinepolis będzie po ang z napisami! (chociaż to drugi koniec miasta ale czego się nie robi!:D:D:D)
OMG! oberyaam polski ywiatun m a s a k r a! jejciu jak mozna film skaleczyc! sorki za bledz i letrowz ale mi sie cos klawiatura pryestawila xD
zmieniam decyzje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasz polski dubbin MOŻE być dobry jak się postarają i dopiorą zawodowych aktorów, ale to.....? co to właściwie jest!!!!!!!!!!???????? Przecież w polskiej wersji Alex ma głos 40-latka nie mówiąc już o pozostałych postaciach!!!!!!!!!!!!! Tragedia, masakra, horror!!!!!!!!!! MUSI być wersja z napisami bo sie chyba powiesze!!!!
tak, tak ,tak zgadzam się! Do bajek to umieją całkiem fajne dubbingi robić ale do takich fimów to im zupełnie nie wychodzi :///// to jest straszne! :| :( :O