PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Chciałabym podsumować tak dla ścisłości:
1. Alex Rider: Misja Stormbreaker
2. Operacja "Gemini"
3. Alex Rider: Misja Skeleton Key

To są pierwsze 3 tomy prawda? A wie ktoś ile jest wydanych za granicą albo ile jest przewidzianych?? Proszę o odp.

ocenił(a) film na 7
Finding_Neverland

W anglii jest 7 części i chyba jeszcze jedna lub dwie w zapowidziach ale nie jestem tego dokładnie pewien u nas jeśli chodzi o Alexa jest cisza totalna ja do tej pory utknęliśmy na 3 częściach i czekamy ja już powoli trace nadzieje na AR 4 w Polsce

borewicz68

Ja mam za sobą 3 część i uważąm że jest cudowna:P Wczoraj wypożyczyłam 1 i 2, jestem w trakcie 1 i narazie też uważam że jest cudowna:D
Cóż, wszyscy wiedzą że Polska jest "troszke" z tyłu, więc jeszcze troche sobie poczekamy na wydanie kolejnych częśći:/

Finding_Neverland

Ale dno! Kurde, Znak to robi jeszcze lepsze numery niż Amber! Amber wydało chociaż dwie części a od Znaku ni halo o nowe tomy! Nosz co za chol**y!!

ocenił(a) film na 10
Finding_Neverland

hehe :Ddobrze że CI się podobają!:D mega ksiażka ;]
A co do tego Znaku to też kiedyś pisałam do nich cośi nie odpisali :|
Może trzeba jkakiś szturm mailowy zrobić czy co

Finding_Neverland

Postanowiłam umilić sobie czas oczekiwania na przebłysk inteligencji i kompetencji ze strony wyd. Znak pisaniem o Alexie. Jak nie będziecie mieli żadnych rzeczy do roboty zapraszam do looknięcia na

http://alex-rider-operacja-agent-przyszlosci.blog.onet.pl/

A nóż wam się spodoba i pojawi się choć z one pozytywny komencik. :) Pozdrawiam!

PS. Napisałam już 3 mail do Znaku na razie -> bez answer. Jaak mnie szlag nie trafi to krwe nagła zaleje!

Finding_Neverland

Postanowiłam umilić sobie czas oczekiwania na przebłysk inteligencji i kompetencji ze strony wyd. Znak pisaniem o Alexie. Jak nie będziecie mieli żadnych rzeczy do roboty zapraszam do looknięcia na

http://alex-rider-operacja-agent-przyszlosci.blog.onet.pl/

A nóż wam się spodoba i pojawi się choć z one pozytywny komencik. :) Pozdrawiam!

PS. Napisałam już 3 mail do Znaku na razie -> bez answer. Jaak mnie szlag nie trafi to krwe nagła zaleje!

ocenił(a) film na 7
Finding_Neverland

Mam pytanie to jest twoje własne pisanie czy może nieoficjalne tłumaczenie 4 części??
A ze znakiem sobie daruj oni nigdy nie odpisują.
Pozdro dla ciebie:)

borewicz68

ja przeczytałam dwie pierwsze części... czy ktoś mógłby mnie poinformować o czym jest trzecia? z góry dziękuję
pozdrawiam. :):):)

paaaulinaa

chyba jednak nikt mi nie odpisze... no trudno... :(:(:(