PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

słaby...

użytkownik usunięty

Ja naprawde myslalam ze film bedzie dobry...duzo ludiz gadalo ze taki dobry a to yyy typowy film dla dzieciakow w stylu "Mali Agenci"...no coz moze juz wyroslam z takich filmow ;] albo za duzo "Alias" i to mnie nie zadowala...no napewno rzecz gustu chociaz pewnie duzej czescie mlodziezy ze tak powiem sie spodoba takie yy cos innego dla nastolatkow (?) hmm mlodszych nastolatkow

ja znam wiele dorosłych któr bardzo lubią ten film. no i prosze: czyście się zmówili? Ten film ANI TROCHĘ nie przypomina małych agentów!! w żadnym storpniu!! jeśli ktoś tak sądzi to niestety zastanawiam się czy rzeczywiście obejrzał ten film... bez obrazy. Ale ja tam nie widze zadnych powiazań z tymi dzieciakami z małych agentów.

ocenił(a) film na 7
Luelle

Co do małych agentów to się zgadzam że to jakaś paranoja i to na dodatek zbiorowa, ale z drugiwj strony jestem zdruzgotany czy WY naprawdę nie potraficie popuścić wodzy fantazji?? Wystarczy jeszcze lekko przymknąć oczy i wysilić poczucie humoru.

A tak poza tym powiedźcie mi czy żaden z forumowiczów zaglądających tutaj nie chciał nigdy zostać Jamesem Bondem mieć status 00, pić martini wstrząśnięte nie zmieszane.

Albo chociaż J-23 i wypowiadać kwestie typu Bruner ty świnio?

No i co czyż ten film to nie to samo tylko mniejsze?
Ale małe też piękne.
A noż widelec wyjdzie z tego dobry film? 9 oczywiście pod warunkiem że reżyser zapomniał o ,,wzorze" Małych Agentów a to już plus i zachęta żeby wybrać się do kina.

Ps Nawet lepsze od Bonda bo Rider napewno na koniec filmu nie zaciągnie do łóżka jakiejś exstra laski co w filmach o JB jest notoryczne i nudne

borewicz68

nic dodać nic ująć. Po prostu podpisuję się pod odpowiedzią wyżej!!!