Mozna rezerwować juz bilety na Alicje w Krainie Czarów w Multikinie Kraków, i są dwa seanse dziennie z napisami;) Pzdr
Wlasnie zauwazylam, ze cos malo seansow z napisami, ale znajac zycie beda bardziej oblegane niz te z dubbingiem ;)
Ja jestem z Krakowa i z tego co patrzyłam, wszędzie są 3D. Możliwe, że jakiś czas po premierze będzie 2D.
Rzeczywiście w Multikinie mało jest seansów z napisami, za to z dubbingiem wręcz przeciwnie:/ Nie wiem dlaczego.. pewnie założyli, że na film pójdą same dzieci, a dzieci raczej wolą dubbing.
No tak Dubbing ale dlatego jest zrobiony z Napisami takze aby dorosli ktorzy sa dojrzali filmowo mogli posluchac najlepszych aktorow w oryginalnej wersji jezykowej :)
trochę to dziwne...
że w cinema city wersja z napisami jest 1 min po północy....
Ja właśnie zarezerwowałam w cinema city w Arkadii, w stolicy. Jak ktoś chce iść, to niech się spieszy, bo mało dobrych miejsc już zostało.
Albo zapraszamy do Zielonej, bo tu na seans o godzinie 00:01 strasznie mało chętnych... Ja się oczywiście wybieram ;)
Mnie osobiscie bardzo zależy na wersji 2D i z napisami- niestety nie wszyscy w pełnie odbierają obraz 3D ze względu na różne wady wzroku więc lepiej nie przepłacac skoro i tak nie ma efektu;)
Jakby ktos miał sygnał o filmie 2D z napisami-bylabym wdzięczna