PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371247
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

ten film dużo straci przez brzydką glówną aktorkę:(.Jak mogli dać jej role dziewczyny, która kojarzy mi sie glównie z pięknem,młodościa, śiweżością i niesamowicie dziewczęcym typem urody.Jestem zawiedziona ale na film pewnie sie wybiore:)

luckygirl23

Podzielam opinię. Mia Wasikowska jest urody co najmniej kontrowersyjnej i nawet nie rozpatrywałbym jej kandydatury do roli Alicji. Skoro ma to być blondynka, bo tak najczęściej bohaterka jest przedstawiana, rozważałbym w tej roli Hayden Panettiere.

ocenił(a) film na 7
Fabian_11

Mia stanowczo nie nadaje się do tej roli...

ocenił(a) film na 7
morawybig

Na pewno nie jest brzydka. Najpierw obejrzyjmy film, a potem oceniajmy czy poradziła sobie w tej roli. Oczywiście rozumiem to, że na jej miejscu widzielibyście inną aktorkę, ładniejszą (choć jest to pojęcie względne), młodszą. Jeśli takie są Wasze odczucia, w porządku. Jak dla mnie Mia jest całkiem ok. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 5
iva_dzwoneczek

Jak dla mnie, to ona wygląda jak Agata Buzek.
A to nie jest komplement...

al_jarid

buzkowa nie jest az tak szpetna jak uwazacie, ma w sobie cos. no ale mniejsza z tym, rzecz gustu.
coz, co do alicji, przekonamy sie dopiero po obejrzeniu filmu. moze dziewczyna niefotogeniczna jest, a na ekranie roztaczac bedzie jakis czar, ktorego nie uchwycono na fotografiach!! :P