Kto z fanów Bartona zamierza iść do kina na Alicje w Lublinie? Proszę o odpowiedź...
Fajnie :) a wolisz iść na dubbing czy napisy? Niestety do końca nie wiem czy w plazie wyświetlą z napisami ;/... Z miłą chęcią Ciebie na drugim pietrze spotkam he he :)
Zobaczymy jak to bedzie bo chyba zrezygnuje na rzecz Multikina w Zlotych w Wawie, gdzie na 100% beda mieli 3D z napisami - ale cos czuje ze sobie powtorze seansik w jakas magiczna srode w lublinie ;)
Btw. jesli chcesz pokonwersowac to odezwij sie na moje gg :) (znajdziesz na moim profilu)
Jaka miła informacja, że w Wawie, w złotych będzie wersja z napisami. Dziękuję, bo nie wiedziałam, gdzie się na film wybrać, a teraz, dylemacik zakończony :)
Ja również wybieram sie na projekcją do CC oczywiście na wersje z napisami bo dubbing z tego co słyszałem na reklamie w tv jest po prostu koszmarny. Poza tym nienawidzę filmów z dubbingiem wiec wybór mam ułatwiony. Wersja z napisami zapewne będzie wyświetlana wieczorkiem jak już szkoły są pozamykane :)
Sęk w tym że CC Lublin nie ma pewności czy będą w ogóle wyświetlać z napisami... ;/
W odpowiedzi na maila, w którym zamieściłem pytanie o wersje "Alicji..." w lubelskim CC, było napisane: "Witam,
na ten moment nie mamy potwierdzonych informacji jakie wersje tego filmu będą w naszym kinie - proszę na bieząco śledzić naszą informację internetową www.cinema-city.pl - konkretne informację pojawią się już 02.03.2010.". Pozostaje, więc śledzić tylko rozwój wydarzeń :) Ja osobiście nie mam zamiaru widzieć tego dzieła skalanego dubbingiem (jeszcze tak kiepskim), więc mam ogromne nadzieje na wersję z napisami.
Tak jak chyba każdy... :) ale zobaczymy co będzie... Czekać trzeba lub jak tutaj koleżanka :) wybrać się do Wawy... :)
Ja również się wybieram:D Czekam na ten film już od bardzo dawna i mam nadzieję, że do CC trafi wersja z napisami:)
Oby, fajnie że kilku ludzi zgłasza deklaracje z chęcią że na ten film czeka... Oby nas dystrybutorzy jak i CC nie zawiedli...
Trzymam kciuki, cos czuje ze bede chciala zobaczyc przynajmniej dwa razy
ten film :P dobrze by bylo zrobic to w Lublinie :d
Alicja w Krainie Czarów 3D (Cyfrowy) / Alice in Wonderland 3D (Digital)
Film z napisami godzina 00:01 (Piątek, 03-05) :)
Ja tez z Lublina i tez sie wybieram na premiere.
Nie ma mowy żeby nam dojebali dubbing! Za dobre obsada żeby tak zgwałcić ten jakże rewelacyjnie zapowiadający sie film.!
Jedna u nas wszystko mozliwe i tego nei wykluczam ;( Jeśli bedzie tylko z dubbungiem to ja za kino chyba podziękuję. I to chyba napewno..
Jane_Mary20 Będzie wersja z napisami, sprawdził to LukeLBN.
:) Więc prośby nasze zostały wysłuchane... :) Pozdrawiam
paweł 190 aż sobie wczoraj spr na cinema-city i było napisane- premiera 00:01 5 marca i wersja z napisami wiec jednak pojde ;DD. Może nie na premiere x] ale pojde.Bardzo mnie cieszą te napisy i to że usłysze a nie-tylko zobacze mr.Deppa. to ogromny plusss ;D
To w Cienema City? Pewnie tak. Fajnie to nazwali "Cyfrowy", prawdopodobnie
chodzi o zwykły anaglif (tzw. kolorowe okulary). Nie polecam, już byłem na
takim filmie, oczy bolą tak, jakby chciały pęknąć za chwilę, lepiej do
IMAX'a pojechać.
Najlepiej to 3D z napisami ;p
To jak mi sie spodoba na warszawskim seansie to zajde w ktoras srode z jakas kolezanka albo cos ;P
Ja idę na "premierę". W nocy z czwartku na piątek. A potem może w piątek po szkole. Z napisami, oczywiście :). Hurra! Kto widział te wspaniałe plakaty, które ma nieszczęsne Cinema City? Jeden tam wisi chyba od października (kapelusznika), teraz jest bardzo dużo. Niestety większość zarezerwowali sobie pracownicy :(. Ale ja będę czyhać! Będę miała przynajmniej jeden! :)
Ja na premierę niestety nie dam rady pójść :/ No ale pewnie w piątek zajrzę do CC. Jane_Mary20 No Jasne z napisami to co innego, ja już się obawiałem że będę musiał się męczyć z dubbingiem... jeżeli chcecie popisać to zapraszam na profil :) Ciekaw jestem ilu z was wybiera się właśnie na premierę?
Pewnie będzie... Ale całe szczęście jest też wersja z napisami o co każdemu z nas chodziło :)
Tak ale premiera, Możliwe że w repertuarze zmieni się do do 5 jest jeszcze sporo czasu więc pozostaje ci śledzić repertuar albo rozejrzeć się za innym kinem lub co proponuję pójść na seans z napisami :)
Tak ale zauważ że do premiery jest jeszcze sporo dni na pewno nie długo wprowadzą i inne dni w których Alicja będzie grana... Spokojnie :)
To wiem :) Chodziło mi o to, że pewnie jeszcze dodadzą seanse i pewnie z dubbingiem też. Ja tylko się zastanawiam czy jeśli pójde na napisy, a na pewno tak zrobie, to czy mi się nie bedzię to 'kłocić' z ffilmem w 3D, czy bedzie sie to wygodnie oglądało.
A tu już Angelaa już ci nie powiem... Nie byłem jeszcze na filmie 3D z napisami nie było okazji ale sądzę że będzie spoko :) z ludzi którzy byli na Avatarze mówili mi że się świetnie oglądało więc raczej bez obaw.
Fajnie:) Ja tez się wybieram, tylko trzeba mieć dobre miejscówki, bo w 3D z napisami najlepszy jest ostatni rząd... Wiem bo raz byłam na AVATARZE w drugim rzędzie i było kiepsko...
Ja avatara ogladalam gdzies w polowie sali (oczywiscie na srodku) i ogladalo sie go bardzo dobrze ;]
Nienawidze siedziec w ostatnim rzedzie w kinie - pole mojego widzenia to wtedy nie tylko ekran ale tez sufit i sciany.. Zazwyzaj wybieram cos w polowie sali :) w Multi zarezerowalam sobie miejce w rzadzie J ;P