PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371247
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

Witam

ocenił(a) film na 8

Kto z fanów Bartona zamierza iść do kina na Alicje w Lublinie? Proszę o odpowiedź...

ocenił(a) film na 9
pawell190

ja, ja , ja! Ide do lubelskiej plazy :P

Do zobaczenia na 2 pietrze hihi

ocenił(a) film na 8
aPosing

Fajnie :) a wolisz iść na dubbing czy napisy? Niestety do końca nie wiem czy w plazie wyświetlą z napisami ;/... Z miłą chęcią Ciebie na drugim pietrze spotkam he he :)

ocenił(a) film na 9
pawell190

Zobaczymy jak to bedzie bo chyba zrezygnuje na rzecz Multikina w Zlotych w Wawie, gdzie na 100% beda mieli 3D z napisami - ale cos czuje ze sobie powtorze seansik w jakas magiczna srode w lublinie ;)

Btw. jesli chcesz pokonwersowac to odezwij sie na moje gg :) (znajdziesz na moim profilu)

ocenił(a) film na 10
aPosing

Jaka miła informacja, że w Wawie, w złotych będzie wersja z napisami. Dziękuję, bo nie wiedziałam, gdzie się na film wybrać, a teraz, dylemacik zakończony :)

pawell190

Ja również wybieram sie na projekcją do CC oczywiście na wersje z napisami bo dubbing z tego co słyszałem na reklamie w tv jest po prostu koszmarny. Poza tym nienawidzę filmów z dubbingiem wiec wybór mam ułatwiony. Wersja z napisami zapewne będzie wyświetlana wieczorkiem jak już szkoły są pozamykane :)

ocenił(a) film na 8
LukeLBN

Sęk w tym że CC Lublin nie ma pewności czy będą w ogóle wyświetlać z napisami... ;/

ocenił(a) film na 9
pawell190

W odpowiedzi na maila, w którym zamieściłem pytanie o wersje "Alicji..." w lubelskim CC, było napisane: "Witam,

na ten moment nie mamy potwierdzonych informacji jakie wersje tego filmu będą w naszym kinie - proszę na bieząco śledzić naszą informację internetową www.cinema-city.pl - konkretne informację pojawią się już 02.03.2010.". Pozostaje, więc śledzić tylko rozwój wydarzeń :) Ja osobiście nie mam zamiaru widzieć tego dzieła skalanego dubbingiem (jeszcze tak kiepskim), więc mam ogromne nadzieje na wersję z napisami.

ocenił(a) film na 8
miwszu

Tak jak chyba każdy... :) ale zobaczymy co będzie... Czekać trzeba lub jak tutaj koleżanka :) wybrać się do Wawy... :)

ocenił(a) film na 7
pawell190

Ja również się wybieram:D Czekam na ten film już od bardzo dawna i mam nadzieję, że do CC trafi wersja z napisami:)

ocenił(a) film na 8
Pani_Bovary

Oby, fajnie że kilku ludzi zgłasza deklaracje z chęcią że na ten film czeka... Oby nas dystrybutorzy jak i CC nie zawiedli...

ocenił(a) film na 9
pawell190

Oby... Myślę, że szczęście nam dopisze i CC stanie na wysokości zadania :)

ocenił(a) film na 9
miwszu

Trzymam kciuki, cos czuje ze bede chciala zobaczyc przynajmniej dwa razy
ten film :P dobrze by bylo zrobic to w Lublinie :d

ocenił(a) film na 8
pawell190

Ja też wybieram się do CC. Oczywiście na wersję z napisami.

ocenił(a) film na 7
Dragonfly_10

A może ktos się wybiera do Plazy w Rybniku...

pawell190

Alicja w Krainie Czarów 3D (Cyfrowy) / Alice in Wonderland 3D (Digital)
Film z napisami godzina 00:01 (Piątek, 03-05) :)

ocenił(a) film na 8
LukeLBN

Dzięki za info :) wcześnie nie ma co :) he he Ale dobrze że jest z napisami :)

pawell190

Ja tez z Lublina i tez sie wybieram na premiere.
Nie ma mowy żeby nam dojebali dubbing! Za dobre obsada żeby tak zgwałcić ten jakże rewelacyjnie zapowiadający sie film.!
Jedna u nas wszystko mozliwe i tego nei wykluczam ;( Jeśli bedzie tylko z dubbungiem to ja za kino chyba podziękuję. I to chyba napewno..

ocenił(a) film na 8
Jane_Mary20

Jane_Mary20 Będzie wersja z napisami, sprawdził to LukeLBN.
:) Więc prośby nasze zostały wysłuchane... :) Pozdrawiam

pawell190

paweł 190 aż sobie wczoraj spr na cinema-city i było napisane- premiera 00:01 5 marca i wersja z napisami wiec jednak pojde ;DD. Może nie na premiere x] ale pojde.Bardzo mnie cieszą te napisy i to że usłysze a nie-tylko zobacze mr.Deppa. to ogromny plusss ;D

LukeLBN

To w Cienema City? Pewnie tak. Fajnie to nazwali "Cyfrowy", prawdopodobnie
chodzi o zwykły anaglif (tzw. kolorowe okulary). Nie polecam, już byłem na
takim filmie, oczy bolą tak, jakby chciały pęknąć za chwilę, lepiej do
IMAX'a pojechać.

pawell190

też wybieram sie do Lublina na Alicje, tylko zastanawiam sie czy lepiej w 3D czy 2D

ocenił(a) film na 9
angelaa_94

Najlepiej to 3D z napisami ;p

To jak mi sie spodoba na warszawskim seansie to zajde w ktoras srode z jakas kolezanka albo cos ;P

użytkownik usunięty
pawell190

Ja idę na "premierę". W nocy z czwartku na piątek. A potem może w piątek po szkole. Z napisami, oczywiście :). Hurra! Kto widział te wspaniałe plakaty, które ma nieszczęsne Cinema City? Jeden tam wisi chyba od października (kapelusznika), teraz jest bardzo dużo. Niestety większość zarezerwowali sobie pracownicy :(. Ale ja będę czyhać! Będę miała przynajmniej jeden! :)

ocenił(a) film na 8

Ja na premierę niestety nie dam rady pójść :/ No ale pewnie w piątek zajrzę do CC. Jane_Mary20 No Jasne z napisami to co innego, ja już się obawiałem że będę musiał się męczyć z dubbingiem... jeżeli chcecie popisać to zapraszam na profil :) Ciekaw jestem ilu z was wybiera się właśnie na premierę?

ocenił(a) film na 7
pawell190

Czyli w CC niebedzie wersji z dubbingiem?

ocenił(a) film na 7
pawell190

Czyli niebedzie wersji z dubbingiem?

ocenił(a) film na 8
narin2o3

Pewnie będzie... Ale całe szczęście jest też wersja z napisami o co każdemu z nas chodziło :)

ocenił(a) film na 7
pawell190

Bo na stronie CC pisze ze tylko wersja z napisami.

ocenił(a) film na 8
narin2o3

Tak ale premiera, Możliwe że w repertuarze zmieni się do do 5 jest jeszcze sporo czasu więc pozostaje ci śledzić repertuar albo rozejrzeć się za innym kinem lub co proponuję pójść na seans z napisami :)

ocenił(a) film na 8
pawell190

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz na mój profil... :) Pozdrawiam...

narin2o3

Ale jest tam podany tylko jeden seans, ten w nocy z czwartku na piątek.

ocenił(a) film na 8
angelaa_94

Tak ale zauważ że do premiery jest jeszcze sporo dni na pewno nie długo wprowadzą i inne dni w których Alicja będzie grana... Spokojnie :)

pawell190

To wiem :) Chodziło mi o to, że pewnie jeszcze dodadzą seanse i pewnie z dubbingiem też. Ja tylko się zastanawiam czy jeśli pójde na napisy, a na pewno tak zrobie, to czy mi się nie bedzię to 'kłocić' z ffilmem w 3D, czy bedzie sie to wygodnie oglądało.

ocenił(a) film na 8
angelaa_94

A tu już Angelaa już ci nie powiem... Nie byłem jeszcze na filmie 3D z napisami nie było okazji ale sądzę że będzie spoko :) z ludzi którzy byli na Avatarze mówili mi że się świetnie oglądało więc raczej bez obaw.

pawell190

To chyba się wybiore na to 3d ;)

pawell190

Ja będę :). Na wersję z napisami najlepiej.

ocenił(a) film na 7
pawell190

Już zamówiłam sobie miejsce:D
5 marca, 3D z napisami:)

Pani_Bovary

Fajnie:) Ja tez się wybieram, tylko trzeba mieć dobre miejscówki, bo w 3D z napisami najlepszy jest ostatni rząd... Wiem bo raz byłam na AVATARZE w drugim rzędzie i było kiepsko...

ocenił(a) film na 9
eli94

Ja avatara ogladalam gdzies w polowie sali (oczywiscie na srodku) i ogladalo sie go bardzo dobrze ;]

Nienawidze siedziec w ostatnim rzedzie w kinie - pole mojego widzenia to wtedy nie tylko ekran ale tez sufit i sciany.. Zazwyzaj wybieram cos w polowie sali :) w Multi zarezerowalam sobie miejce w rzadzie J ;P