PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371236
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

Będąc na Awatarze miałem okazję zobaczyć zwiastun filmu w 3D i naprawdę wyglądało to świetnie. Chociaż mam wątpliwości czy końcowy efekt będzie taki jak w filmie Camerona:/

ocenił(a) film na 9
matrix29

Też byłem na Avatarze i zwiastun Alicji w 3D był po prostu genialny. Ta unosząca sie w powietrzu głowa kota, czy Alicja stojąca obok dziury robią wrażenie.

P.S
Technika 3D będzie taka sama jak w Avatarze czyli jest na co czekać.

ocenił(a) film na 6
Replo

Mi też się podobał ten kot w trailerze :)
Chętnie bym poszedł na ten film w 3D, ale do najbliższego kina, które puszcza filmy w takim formacie, mam 70 km, co wiąże się z wydatkiem ok 40 PLN. Ale może się uda. Zobaczymy :P

ocenił(a) film na 7
matrix29

też przed Avatarem widziałam zwiastun Alicji i...CO ZA IDIOTA ZROBIŁ TEN FILM Z DUBBINGIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!w ramach protestu nie idę na ten film do kina:/

ocenił(a) film na 8
rybkasia

Zdaje się, że film będzie w dwóch wersjach. xD Z dubbingiem i napisami.

ocenił(a) film na 7
KlaudiaXDDD

No tak, tylko że film w dwóch wersjach wyświetlany będzie tylko dużych miastach jak zawsze:/a Rybnik widocznie się do nich nie zalicza:(

ocenił(a) film na 8
rybkasia

Oj, nie strasz. Mam nadzieję, że w Opolu będzie z napisami. xD No ale, jeśli nie, to mi również przyjdzie się zmierzyć z tymi okropnymi głosami. ;/

rybkasia

aaaa, rybkasia, miejmy nadzieję, że jednak 'zafundują' nam wersję z napisami;]

piterkop

Jeśli nie będzie wersji z napisami w Legnicy to pierdolę i czekam na DVDripa. Nie będę się tłukł do Wrocławia...