wczoraj bylem w kinie i widzialem trailer do tego filmu w 3d
zrobil na mnie naprawde pioronujace wrazenie
efekty rewelacyjne np jak Alicja wpada do nory i wszystkie przedmioty lataja dookola albo jak sie pojawia kot miedzy ekranem a mna i lewituje w powietrzu naprawde super
kolejny powod dla ktorego nie moge doczekac sie na ten film
tylko ze efekt 3d chyba wyklucza napisy
już w zwiastunie film jest z dubbingiem, więc niestety.
A film ten w 3D.? Na prawdę.? Już nie mogę się doczekać.
Johnny to geniusz.
naprawde szkoda ze z dubbingiem..zapowiada sie swietnie, dobrze ze chociaz
zwiastun na flmwebie jest oryginalny..;)
W kinach "Koralina" w formacie 3D była wyświetlana z dubbingiem, przynajmniej ja byłam na takim seansie...
dlaczego film w 3D ma wykluczać napisy?? nie rozumiem tego...byłem na Oszukać Przeznaczenie 4 w 3D i się dobrze oglądało. Na Alicje tylko do kina Imax podobnie jak na Avatara:)
dzisiaj sie w kinie przyjrzałem jak to wygląda z innymi filmami.
Przez caly dzień lecą z dubblingiem a po wieczor jedna albo dwie projekcje z napisami.
przynajmniej tak się sprawa ma z opowieścią wigilijną
więc.... istnieje spora szansa (a do premiery jeszcze kupe czasu ;/)
Też widziałem trailer w 3d i też sądzę, że będzie wizualnie "super", "extra", "wypad" itp. itd. Tylko cóż z tego, jeśli znowu zawiodę się na Burtonie jako sprytnym i nowatorskim opowiadaczu historii? Odkąd nakręcił "Planetę małp" mam wrażenie, że facet się twórczo nieco wypalił, chociaż warsztatowo dwoi się i troi, żeby tego nie było widac:/
A widziałeś Gnijącą Pannę Młodą? Dla mnie to Burton w stanie czystym, ale faktem jest, że jego pozostałe filmy z tego okresu to niewypały. Duże są więc moje oczekiwania co do Alicji.
twórczo wypalil??! a genialny Sweeney Todd ?? czy chociażby wcześniej wspomniana Gnijąca Panna Młoda