Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371646
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

język?

ocenił(a) film na 6

czy to prawda, że w Polsce w kinach będzie jedynie wersja z dubbingiem??? przecież to koszmar,jak można tak zepsuc film! a przy tym nie dac okazji do obejrzenia w wersji oryginalnej językowo:/ poza tym nie rozumiem celu, przecież filmy Tima Burtona sa skierowane do starszej widowni,a ona raczej czytac potrafi.

caro_

A ty umiesz czytać ?Bo wygląda że chyba jednak nie ? Rozumiem też ze się można zdenerwować i zapomnieć przeczytać to co się ma przed oczami.Przejrzyj tematy to się dowiesz co i jak.

ocenił(a) film na 9
caro_

W niektórych kinach będzie z napisami. Poczytaj sobie człowieku, zainteresuj się, a potem zastanów się nad tworzeniem bezsensownego tematu, których i tak jest już sporo

użytkownik usunięty
caro_

Masz tu dziesiątki tematów na ten temat, a zresztą jak chcesz wiedzieć czy to prawda to przeglądnij strony internetowe kin...
To narzekanie na dubbing jest już denerwujące. Dzieci pójdą na dubbing Depp - Pazura, a dla starszych widzów łaskawie zrobili wieczorne seanse z napisami, więc dajmy już spokój.

ocenił(a) film na 6
caro_

rzuciłam okiem na pierwsze tematy ale nie zauważyłam tam nic dotyczącego języków,więc stwierdziłam, że zamiast przeszukiwac wszystko po prostu założę nowy temat, chyba po to są fora między innymi? a w wyrażeniu dezaprobaty chyba nie ma nic złego, po prostu ocena, więc nie rozumiem niektórych niezbyt miłych odpowiedzi.. w każdym razie dziękuję za inf.

caro_

u mnie w mieście w multikinie
jest w 3D z dubbingiem i z napisami
do wyboru do koloru :)

caro_

Pewno gdybyś weszła kilka godzin wcześniej to nic innego raczej by ci się nie rzuciło w oczy bo od tygodni ba nawet od miesięcy tematy dubbing - napisy były głównymi na tym forum.Więc nie masie co dziwić że ktoś może być zmęczony ciągłym tłumaczeniem ze są dwie wersje i przy rezerwacji warto sobie zobaczyć na która się wybieramy.:)

ocenił(a) film na 7
caro_

w Heliosie w Opolu jest wersja i z dubbingiem i z napisami, bilety już sie grzeją na sobote ;]

ocenił(a) film na 5
boooyas

Tak wszyscy narzekacie na ten dubbing, ale patrząc po rezerwacjach na stronie Heliosa to na wersje z napisami czy z dubbingiem idzie porównywalna liczba osób. Zresztą akurat wyświetlanie tego filmu w dwóch wersjach (napisy albo dubbing) to strzał w dziesiątkę, bo wszyscy są zadowoleni. Wszystkie filmy powinny być w ten sposób wyświetlane.