co tu dużo mówić czy pisać.Nie tego się spodziewałam,ale przeżyję. Jednak najbardziej sie podobał mi dubbing Czerwonej Królowej jaki zrobiła Kasia Figura. Uważam,że nikt tego lepiej by nie wykonał.
Widzę,że nick odbiega od słownictwa i kultury osobistej. A mnie sie i tak Figura jako jedyna podoba z całego dubbingu
Ja się nie mam do czego doczepić, film dobry, ale spodziewalam się, że dam ocene 9 a nie 7...
Po pierwsze nie pierdole a po drugie może i mam poszurane w głowie i chyba w tym rzecz. Nie przepadam za Figurą i tym jej piskliwym głosikiem,ale i tak uważam,ze do tej roli pasował. I zadnia nie zmienię,nie poddam sie naciskom:)))
Hmmm... Jak widać na filmwebie nie można mieć już własnego zdania, bo wielu użytkowników (nawet z dobrze zapowiadającym się nickiem) nie tylko powie, że masz nie pokolei w głowie, ale użyje słów od których uszy więdną. Fajnie wyzywać jak się jest anonimowym, nie?
Każdy niech myśli co chce, a jak się komuś nie podoba, to wystarczy kulturalnie napisać. A jak kogoś na to nie stać niech przemilczy!
I trzymając się klimatu Alicji: "Tylko wariaci są coś warci" ;)
A dubing to chyba nie jest zła sprawa jak się ogląda z dziećmi, co?
Brawo,brawo ,brawo. W końcu ktoś normalny.Naprawde strach wydawac opinie sprzeczne z reszta bywalców filmweb'u. Życie mnie nauczyłop,zeby mieć własne zdanie i tak właśnie robię. Czasami nasz dubbing jest dużo lepszy od oryginału,tu im troche nie poszło,ale zgodzę się,że jak do oglądania z dziećmi,jest ok.