Wysłałem e-mail do cinema city Poznań dotyczący tej nieszczęsnej polskiej wersji językowej, w odpowiedzi dostałem informację, iż będą grali tylko wersję z dubbingiem. Szkoda trochę bo według mnie IMAX jest idealny do tego typu filmów. I teraz powstaje pytanie co wybrać - Pazura jako kapelusznik <bleee> i inne atrakcje tego typu czy mniejszy ekran w innym kinie ...
pisalam juz o tym jakies dwa tygodnie temu. Warto czasem przejrzec forum, a nie zasmiecac je zakladajac po raz 100 taki sam temat.
Na forum pojawiały się sprzeczne informacje co do wersji językowej jaka będzie wyświetlana w IMAX a to jest jakby nie patrzeć informacja z pierwszej ręki więc myślałem, że kogoś to zainteresuje.
moja informacja byla tez "z pierwszej reki".
Pozatym wystarczy wejsc na www.cinema-city.pl w zakldake repertuar zeby zobaczyc, ze Alicja w IMAX bedzie z dubbingiem.
niech to... a szykowałem się iść do poznańskiego imaxa na wersję z napisami ;( i pewnie znowu wyląduję w lipnym multikinie ;p
No niestety .. z dwojga zlego lepiej w te strone ;)
Tez ide do Multi , ale warszawskiego ;]
W Złotych Tarasach w Warszawie jest w 3D i z napisami.Jest jeszcze sporo wolnych miejsc, więc można śmiało rezerwować.
W 3D jest też w Arkadii w Warszawie, ale dobrych miejsc już mało, więc radzę się spieszyć;)