PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104248}
3,4 10 tys. ocen
3,4 10 1 10414
1,6 5 krytyków
Alone in the Dark: Wyspa cienia
powrót do forum filmu Alone in the Dark: Wyspa cienia

TV

ocenił(a) film na 2

Wie ktoś może kiedy będzie w TV,bo mnie mogę się do tego filmu dobrać.Z góry dzięki.

bonecrusher22

Czwartek 28 października, godz 23.25, TVN7

ocenił(a) film na 1
bonecrusher22

Odradzam. Czas jaki spędzisz na oglądaniu tego badziewia będzie traumatycznym przeżyciem. "Film" jest tak idiotyczny, że zabija komórki mózgowe :p

użytkownik usunięty
swes

Film jest stratą czasu, 1/10 to ocena naciągana :p

ocenił(a) film na 4
bonecrusher22

moze i nie ma nic wspolnego z grą, nie jest straszny, ale to calkiem fajny film akcji z beznadziejnym zakonczeniem. ale gdyby nikt nie wiedzial ze nakrecil go boll to by mial ocene miedzy 5 a 6. no i moze gdyby nie tytul filmu bohaterowie to pewnie 7

ocenił(a) film na 4
szmylc3

Niestety nie mogę się zgodzić z przedmówcą. Ja jak ten film oglądałem to nawet jeszcze nie wiedziałem kto to jest Boll.. nie wspominając o tym, że nigdy nie grałem w samą grę więc właściwie byłem "normalnym" odbiorcą filmu. Mimo to filmu nie mogę uznać za dobry w żadnym aspekcie. Chociaż jedna rzecz mi się podobała - muzyka:D
Muszę się zgodzić jednak, że filmwebowa średnia 3 to trochę za mało - są filmy które bardziej zasługują na taką ocenę. Jak dla mnie ocena 4/10 ("Ujdzie") jest adekwatna do jakości.

użytkownik usunięty
szmylc3

SZMYLC3! I temu panu przyznajemy nagrodę..

ocenił(a) film na 2

Dzięki za sugestię mimo wszystko zobaczę z ciekawości. A wiecie możę co z 2 częścią będzie też jakoś w tv,fajna jest? Z góry dziękuje.