zatem film pewnie nie każdemu przypadnie do gustu. Ale przypuszczam, że osoby, które
mimo całkiem sporych stóp nie potrafią stąpać twardo po ziemi, będą nim oczarowane.
Dobrze mówisz ;) Mnie oczarował. Tyle w temacie, a ścieżkę dzwiękową, chce się nauczyć na pianinie. ot co!
Pozdro
"Dziś nie są dobre czasy dla marzycieli"myślę ,że z czasem stają się coraz lepsze .Widzę więcej tolerancji dla oryginalności .Przed laty propagowane jako jedyna ścieżka życia było proste "ożeń się, miej dzieci, pracuj, zarabiaj ,umrzyj "Jeżeli odstąpiłeś od tego w jakikolwiek sposób byłeś dziwakiem, wyrzutkiem.Sport interesowanie się czymś np historią ,fizyką- hobby jest dla przeciętnych starszych ludzi czymś niepojętym.Model życia który oni chcieli byśmy mieli to praca 12 h dziennie 1 h różańca ;) chleb, woda, mleko po taniości kiełbasa to rarytas a szynka danie salonów.Dla nich nie jest dziwne stanie w kolejce po karpia bożonarodzeniowego 3 h w m1 by zaoszczędzić 2 zł za to jeżeli zobaczą że wkładasz ręke do worka z grochem by poczuć to kojące zimno aksamitna miekkość ziarenek wywoła to u nich zdziwienie,oburzenie myśl "już go całkiem *",u osoby w moim wieku obserwuje lekki uśmiech wydaje mi się że wie co ja czuje.Ja tak samo jak Amelia rozmawiam ze sobą ,zastanawiam się ile osób przeżyło teraz orgazm lubię wymachiwać szczotką zwalniając czując w sobie ciemną strone mocy i nie potrafie żyć bez tych drobnostek.Musze dać mojej wyobrażni się wyszaleć.I wam też to polecam trzymajcie głowę w chmurach .Siedzę na koniu.