rozmawiałam niedawno ze znajomymi, którzy byli na tym filmie. jedna z koleżanek była zachwycona i mówiła mi, że to świetny film. Troszkę później druga powiedziała, że ten film strasznie ja znudził i że mam koniecznie na niego iśc, bo jest ciekawa co o nim sądze. I trochę mnie to zaciekawiło - dwie tak skrajne opinie. Chyba faktycznie niedługo pójdę...
Kolorowo ale nudno
Moi znayomi gorąco polecali mi film Amelii , niestety zawsze uważam że jedynym osobnikiem kótry nadaje się do polecania filmów jest mój młodszy brat, Amelia jest miłym kolorowym filmem ale bardzo płytkim i nudnym.....w połowie filmu zacząłem ziewać i rozglądać się na boki czy inni również tak odbierają ten film...............nie polecam nikomu...lepiej przeczytać jakąś ciekawa książkę np Sapkowskiego
de gustibus non est etc.
Ale nie zgodzę się, że to płytki film. Multum nawiązań i cytatów do filmów, gł. fr., ale trzeba je znać, aby się zachwycić. Bez urazy. P.S. Ogromnie podobała mi się recenzja "na temat" p. Lecha Kurpiewskiego w październikowym filmie. Nawiązując do jej treści - recenzja - perełka. Pozdr.
Przepraszam
"FILMIE", oczywiście. Poprawiam się. Nawiasem mówiąc - szkoda, że nie można własnoręcznie wchodzić w edycję i popr. błędy. Przydałaby się taka opcja (oczywiście - jedynie w zakresie własnej strony).
tak!
zgadzam się! Taka opcja poprawy swoich błędów bardzo by się przydała, bo zdarzyło mi się zrobić jakieś koszmarne koszmarki w stylu: chrześcijan zamiast chrześcijanin :-DDD i teraz się tego troszkę wstydzę...