jak by można było dać 0 to bym dała a tak 1/10-nieporozumienie!!!!
Lubie filmy typu American pie, czy wieczny student ale tego po prostu nie dało się oglądać.... odradzam
pozdro
Film totalne dno. 1/10. Największa tortura dla człowieka to chyba oglądanie tego.
dokladnie, szkoda wogóle było mojego czasu juz nie wspomne o tej kasie, która wydali na ta porażkę filmową...
Nigdy nie sądziłam, że ocenię jakikolwiek film nie obejrzawszy go do końca, ale tu po prostu nie dałam rady. Zdecydowanie najgorszy film jaki widziałam w całym swoim życiu.
a ja obejrzałam cały, sama nie mogę w to uwierzyć, był taki kretyński, że nie mogłam się powstrzymać i przestać chciałam sprawdzić co jeszcze wymyślą ;) Awesome! ;P
Też nie oglądnęłam do końca. Z czystą satysfakcją wystawiłam filmowi ocenę 1/10! Dawno, ale to dawno nie oglądałam gorszego filmu. Opis filmu był zachęcający...wielkie rozczarowanie.
@mallutka wielki szacun :D!
ale totalny gniot , jestem ciekaw po jakim gównie ma się tak sprutą psychike do stworzenia tego arcydzieła , rozumiem całkowicie absurdalne parodie ale tego nie da się opisać. Jeden plus że dziewczyny były całkiem niezłe.