PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508047}

American Pie: Księga miłości

American Pie Presents: The Book of Love
2009
5,8 51 tys. ocen
5,8 10 1 50632
4,2 8 krytyków
American Pie: Księga miłości
powrót do forum filmu American Pie: Księga miłości

4/10

ocenił(a) film na 4

Dużo sztucznych cycków i Nic więcej.....................sCENARZYŚCI MYŚLELI ,ŻE GOLIZNĄ ZATUSZUJĄ MARNY FILM JEDNAK NIE UDAŁO SIĘ...

ocenił(a) film na 7
EnATkA

nie przesadzaj:),tak duzo sztucznych cycków nie bylo:D,chyba ze zazdroscisz tym dziewczyna ich:D

ocenił(a) film na 4
Maciek1991

no jasne nie zazdroszczę im tych napompowanych cycków <lol> a Ty koleś nie cwaniakuj bo oglądałam wszystkie części i w żadnej nie było tylu co w tej zresztą nieważne...nie o to mi w głownej mierze chodziło bo generalnie ta częśc nudna

ocenił(a) film na 7
EnATkA

wow fajnie ja tez ogladalem wszystkie i najlepsze byly pierwsze 3 czesci:),ale jak bym mial oceniac 6 a 7 to lepsza byla 7 i tyle:),aha nie cwaniakuje

ocenił(a) film na 4
Maciek1991

z tym się zgodzę ,że 3 pierwsze były najlepsze a im dalej tym gorzej niestety, co do tej części to jak dla mnie to naga mila i dom beta byl lepszy ze względu na obsadę i grę aktorską np.postać stiflera -lepszy aktor

ocenił(a) film na 7
EnATkA

to chociaz z jednym sie zgodzimy:), ale stifler w tym nawet nie byl taki zly, chociaz troche sztuczny byl takie moje zdanie:)

ocenił(a) film na 5
EnATkA

Moja droga nie masz co narzekać… jeśli lubisz AP to powinnaś się cieszyć, że w ogóle wyszła nowa część. Ta niekończąca się opowieść jaką jest AP straciła klimat po 3 części wraz ze zmianą aktorów… gagi, żarty i inne motywy powodujące drgania i unoszenia kącików ust stały się coraz gorsze, denne i głupie, a żeby oglądalność nie spadła reżyser dorzuca większe pokłady cycków… mało śmieszna była ta część, ale ze względu na (. )( .) nie jest źle ;]

PS. The worst Stifler ever!!
PS2. Nie jestem sexistą ani szowinistą… doceniam tylko piękno kobiecego biustu;)

ocenił(a) film na 3
EnATkA

Zgadzam się. Do tego strasznie dużo głupkowatych akcji typu - quiz, jak źle odpowiesz - pokazujesz cycki itp.
Bardzo liczyłem, że przy zbieraniu zapisków do nowej "Księgi Miłości" skontaktują się z Finchem z pierwszej części AP... Jak zwykle pojawił się jedynie Eugen Levy, ojciec Jimma. :/

Stifler w tej części to tragedia.

3/10

ocenił(a) film na 5
josedratewka

nie wiem z czym się zgadzasz, a z czym nie, ale ja do quizu nic nie mam - był zajebisty:P

ocenił(a) film na 4
EnATkA

Jak dla mnie to było jakieś pocieszenie dla cieciów. Sami żałośni kolesie, a wokół fajne laski? Taaa naturalny stan rzeczy

EnATkA

najlepszy był grubas ze swoją bujną wyobraźnią :D normalnie łach a moment gdy zaczeła ta wyobraźnia działać w galerii czy gdzie oni tam byli był najlepszy :D te cycate liżące sie lachony :P mmmm... niebo dla oczu :P

ocenił(a) film na 9
kris_020

ta grubas był dobry haha ozdoba tego filmu :D

Te utwory leciały jak mu się marzyło, jakby ktoś chciał :D

Freddy Rawsh - Smoke Alarm
Quanteisha Benjamin - Get Loose