PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508047}

American Pie: Księga miłości

American Pie Presents: The Book of Love
2009
5,8 51 tys. ocen
5,8 10 1 50632
4,2 8 krytyków
American Pie: Księga miłości
powrót do forum filmu American Pie: Księga miłości

5,75?

ocenił(a) film na 9

nie rozumiem.... czemu ten film ma tak niską notę... ja osobiście uważam, że jest lepszy od tych starych wersji. Jak już ktoś wspomniał jest mniej zboczony! i mogę dodać, że bardziej śmieszy niż odraża... naprawdę było wiele śmiesznych momentów... mi się podobał...

ps. rzeczywiście najgorszy Stifler...

ocenił(a) film na 9
MonAa

masz racje, do takich filmow trzeba podejsc z przymruzeniem oka a nie oczekiwac "inteligentnej" komedii; mnie sie tez podobal ;)

użytkownik usunięty
MonAa

Ten film się jeszcze wzbije. Po pierwsze premierę miał dopiero w U.S.A. A po drugie to dopiero 500 osób głosowało.

MonAa

Moim skromnym zdaniem film był do kitu. Kiepscy aktorzy i słabe wykonanie a scena z łosiem była po prostu idiotyczna, poprzednie części są o niebo lepsze nie wiem po co się wogóle zabierali za kontynuacje AP

ocenił(a) film na 9
d_danwil

@d_danwil.... w jednym rację muszę ci przyznać... scena z łosiem była okropnie głupia...
ale reszta filmu jest OK ;)

ocenił(a) film na 1
MonAa

a tk wogole to wg mnie i pewnie wiekszosci osdob american pie to byl fajny w pieerwszych 3 czesciach w niezmienionym skladzie
4 czesc:na wejsciu wielkie zdziwienie ,bez tych samych aktorow
5 czesc:beznadziejny pomysl na film,golasy lataja po miescie,zal
6 czesc:glupich scen to tu jest 3/4 film,najbardziej mnie rozwalilo jak se strzykiwali konska sperme
7 czesc:moze wogole sie nie wypowiadajmy

MonAa

bo jest do dupy dlatego ;)