PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508047}

American Pie: Księga miłości

American Pie Presents: The Book of Love
2009
5,8 51 tys. ocen
5,8 10 1 50632
4,2 8 krytyków
American Pie: Księga miłości
powrót do forum filmu American Pie: Księga miłości

nikt juz go nie zastapi...
na tego nie moge patrzec

Oskarek_89

ten Stifler jest żałosny , wgl cały film porazka . :) xdd

ocenił(a) film na 5
Oskarek_89

Oj racja, racja. Pierwszy Stifler był świetny... jego brat w 4 części też nie był wcale najgorszy (nawet podobne gesty mieli), a potem to szkoda gadać...

Oskarek_89

tamten Stifler to legenda :D a ten jego marna karykarura;/ zalosny jego gesty i teksty sztuczne i niesmieszne. koles ktory go gral chyba nawet nie widzial oryginalu...porazka

ocenił(a) film na 4
Oskarek_89

racja
w ogóle nie pasuje do tego filmu ten koleś

Oskarek_89

Dla mnie cała obsada była strasznie sztuczna.
O ile już dwie poprzednie części były słabe to ta była beznadziejna i moim zdaniem powinni już zrezygnować z nazwy American Pie,bo tylko psują wrażenie po bardzo dobrych częściach 1-4.
Napisałbym konkretnie co mi się nie podobało, ale jako że byłoby tego sporo to szkoda mi czasu, zwłaszcza że wątpię spotkać tu jakiegoś wielkiego obrońcę tej produkcji, który by oczekiwał takiego wyjaśnienia.

ocenił(a) film na 4
Oskarek_89

tez jestem tego samego zdania film byl taki sobie ale jak zobaczylem Stiflera to nie wiedzialem czy mam płakac czy sie smiac z glupoty z rezysera ktory dal mu te role masakra totalna porazka

Oskarek_89

ja do połowy filmu nawet nie widziałem że to Stifler.
Macie rację film do niczego, oraz ci aktorzy. Porażka. Nie ma to jak stara dobra ekipa, a tutaj nie wiadomo kto to jest.
Ja w połowie wyłączyłem bo nie dałem rady tego oglądać.