walic w chleb? nievwazne jaki wazne ze chleb! ci amerykanie nie maja zadnych hamulców juz... porazka w tym temacie
Haha. :D
A wiecie jaka to przyjemność wprowadzić członek w kanapkę z masłem orzechowym? ;>
OMG! przeciez to nie jest normalne ;p kumam ze w filmie moga takie cos zrobic bo to film, ale jesli mowiles serio i zrobiles takie cos to polecam lekarza.
american pie skończyło się z odejściem stiflera , w innych np 4 cos tam jeszcze jego brał próbowal zdziałać , ale na końcu przez tą laskę stał się do d*** , w 5 i 6 to dwight no w miarę radził sobie,ale brakowało tych przekleństw a w 7 stifler to już tragedia ... co to za pomysł z tym łosiem ... porażka
Na początku bardzo mi się nie podobała ta część, z czasem stała się w miarę znośna. Zacznę od muzyki, która zawsze była mocną stroną tej serii, a tutaj... Poracha na całej linii! Może 4 kawałki mi się podobały (miło mnie zaszkoczyło, że wzięli numer od Big B). Fabuła, mimo że trochę naciągana i strasznie przewidywalna nie była jeszcze taka straszna, natomiast cała reszta byłą raczej słaba. Najmniej mi się podobał stiffler... W ogóle gdyby sobie darowali tę nazwę i usunęli kilka mniej lub bardziej udanych nawiązń do poprzedniej części serii można by było inaczej na to patrzeć. A tak przy porównaniu z pierwszymi częściami film sporo traci. Najgorsze jest chyba to, że gagi bardzo słabo wyszły. Mimo wszystko miło spędziłem czas przy tym filmie, nie powiem, ale to dlatego, że jestem wielkim miłośnikiem komedii młodzieżowych.