American Pie: Księga miłości

American Pie Presents: The Book of Love
2009
5,8 51 tys. ocen
5,8 10 1 50659
4,2 5 krytyków
American Pie: Księga miłości
powrót do forum filmu American Pie: Księga miłości

kto wytrzymał więcej?

xavi1991

ja cały, ale tylko ze względy na sentyment do poprzednich części (zwłaszcza 1 ,2 ,3)

ocenił(a) film na 7
xavi1991

Cały i uśmiałem się jak nigdy.
PS: Nie widziałem żadnej z poprzednich części.

ocenił(a) film na 8
xavi1991

oglądałem to 2 razy :)

xavi1991

Masz czelność wypowiadać się o danym filmie kiedy podobno oglądałeś go 11 min ? Mi się wydaje że oglądałeś go całego i Ci się nie spodobał co jestem w stanie zrozumieć a pisanie że oglądałeś go 11 min to tylko świadczy o tym że chcesz aby dużo ludzi odpisało na twój denny post... Życze Ci dalej oglądania każdego filmu po 11 min żebyś się wynudził a także serdecznie prosze o zbanowanie tego dzieciaka :)

xavi1991

full respect - ja dałem radę tylko ośmiu minutom.
tego na prawdę NIE DA się oglądać ;/
pierwsze 3 części to klasyka, naga mila i beta house pełen odjazd... 4 część i 'to' nie przypadają mi totalnie do gustu - straciły swój klimat.

xavi1991

Wytrzymałem 93:) jedna ze słabszych czesci seri ale OK

ocenił(a) film na 3
Goracy

tez pooglądałem cały ale to żadna komedia glupi film dla dzieci z gimnazjum które podniecają się bo widza cycki i dupę i oceniają ten syf na 10

ocenił(a) film na 1
Arvak

krajana - jest taka masa genialnych filmów, a te 11 minut mi tak obrzydziło życie, że wolę zobaczyć coś np. z Haneke np. bo mam braki.

ocenił(a) film na 3
xavi1991

ja obejrzalem caly i stwierdzam iz to najgorsza z czesci...

Tarakum

wcale nie ;/ (http://www.filmweb.pl/film/Hole+in+One-2010-565782) w polsce znane jako AP8. Ale jak ktoś sądzi że nie to fakt 7 to żenada i nie ma się co spierać

xavi1991

Jak wytrzymałem cały film ale fakt , to najgorsza część serii.