Przykro mi to powiedzieć ale to film dla skończonych debili, naprawdę nie wiem co się w nim mogło podobać. Film jest tak totalnie głupi, że powstaje pytanie jak ktoś mógł wyłożyć na to pieniądze, po prostu masakra!!!
Niestety ale to prawda. W jakim celu powstają takie filmy? Ani nie śmieszą ani nie uczą...
Niestety ale to prawda. W jakim celu powstają takie filmy? Ani nie śmieszą ani to uczą...
Hmm film dla skończonych debili? Ciekawe ;) Myślałem że to co się komuś podoba zależy od gustu ,a nie od inteligencji jednak się myliłem. Do tego podziwiam wyjątkowo inteligentną argumentacje twórcy tematu której każdy mógłby pozazdrościć :)
Drogi kolego poziom argumentacji jest dopasowany poziomu tego filmu!!!Zresztą uważam za zbędne udowadnianie, że ten "film" to kompletny syf! Jeżeli jest osoba, której to się spodobało bardzo mi przykro ,ale w moich oczach gustu po prostu nie ma i nie wywyższam się w żaden sposób po "American Pie" jeden mnie rozśmieszyło i kiedyś nawet podobało, ale ta część to jedna wielka kpina!!!
Hmm o gustach się nie dyskutuje :) Dla innych brakiem gustu jest chodzenie w rurkach dla innego to jest coś pięknego :) Argumentacja jest na poziomie filmu? Czyli np. jak gadasz z człowiekiem co zabił dwoje ludzi sam też idziesz zabić dwie osoby żeby być na jego poziomie ? Chciałbym zauważyć że jak oceniamy na forum udowodnienie swojej tezy jest dosyć potrzebne,inaczej trochę trudno rozwinąć dyskusję na poziomie :)
Rozumiem, że jesteś fanem tego obrazu i uważasz go za film wartościowy? przykro mi stary:)
Nie napisałem nigdzie że go uważam za film wartościowy :) Napisałem tylko że nie podałeś argumentów. Ja ten film oceniłem na 5/10 więc jako średni. Przykro mi nie jest :(
A to spoko:) argumenty??? hmm poczynając od fabuły, która jest powielana właściwie w każdej części i stanowi tylko pretekst do humoru na poziomie rynsztoka, bohaterowie są bezbarwni i plastikowi jak lalki barbie:) nie jestem obiektywny oczywiście, ale pamiętam że jak obejrzałem ten film byłem po prostu zdegustowany i ani razu nie zaśmiałem się chyba, że wliczyć w to złośliwy chichot stanowiący wyraz dezaprobaty dla durnoty i pustoty tego "dzieła" pozdro
Kurde i kto tu ma rację!? Chłopaki, jeśli mam być szczery to powiem wam że nie ma sensu się kłócić o to czy film jest fajny czy nie, bo od tego nie jest ta strona... Kurde zaraz, a nie, przecież ta strona od tego właśnie jest. Damn it!
Zgodzę się z autorem tematu. Film płytki, kompletnie bez żadnego przekazu, bazujący na najniższych instynktach, beznadziejny humor. Oczywiście to wszystko było powiedziane, ale mam nadzieję że im więcej będzie takich głosów to może ludzie się otrząsną :). I to nawet nie jest to że ktoś ma taki gust czy inny, tylko czysta nieświadomość tego, że takie filmy są nie wiem, po to by zarobić kasę od "ogłupionych" ludzi.