PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138796
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Kolejny dowód na to że FW okupuje banda małolatów.
Niewidziałem American Pie ale widziałem poprzednie części włącznie z pierwszymi trzema oryginałami ale zastanawiam się dlaczego TO COŚ ma tak wysoką ocenę a Dom w głębi lasu tak niską?!
WYTŁUMACZY MI KTOŚ?!

ColdAsFire

Najwidoczniej American Pie jest komedią która bawi ludzi i ci co poszli właśnie spodziewali się tego typu humoru który im odpowiada a Dom.. jak na horror jest bardzo przeciętny i zawiódł swoich odbiorców.

ocenił(a) film na 5
quattro_pl

A może poprostu przy American PIe nietrzeba myśleć nad fabułą a dom w głebi lasu przerósł inteligencję niektórych widzów do tgo stopnia że niezrozumieli filmu a co za tym idzie-niespodobał się im.

ColdAsFire

czyli komedii nie można dać 10? automatycznie należy zaniżać ocenę, żeby te "lepsze" filmy czasem nie miały niższej średniej? opanuj sie człowieku.

quattro_pl

Ta:

http://www.imdb.com/title/tt1259521/

Kolejny przykład indolencji oceniających na FW.

ColdAsFire

A może pomyślałeś, że każdy film powinno się oceniać na podstawie jego gatunku? I przede wszystkim ocena powinna być na podstawie tego jak dany film podobał się właśnie tej konkretnej osobie, bo każdy ma różny gust i tyle.

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

W ogóle dyskusja się powinna zakończyć po przeczytaniu 'nie widziałem American Pie'. Jak obejrzysz to wystawisz ocenę. Poza tym, kolejny wielki dorosły, który zjadł wszystkie rozumy, a nie wie, że 'nie' z czasownikami piszemy osobno? ;>

ocenił(a) film na 5
eftewu

Po pierwsze mam prawo do błedów jak każdy człowiek zwłaszcza taki który jest dyzortografikiem (a jak na moją ,,przypadłość" wydaje mi się że piszę i tak całkiem nieźle)
Widziałem pierwsze 3 części American Pie i zgadzam się z Wami wszystkimi że film ocenia się względem jego gatunku
Tak więc głupia komedia z prostą i idiotyczną fabuła przewyższa tu film typu Dom w głębi lasu który jak już wspominam ma tak niską ocenę bo jego fabuła jest nie do ogarnięcia dla takich ludzi którzy dają takiemu filmowi jak American Pie ocenę wyższą niż 5

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

Ale jak w ogóle można porównywać horror do komedii? Jedni nie oglądają w ogóle komedii, tylko horrory, inni odwrotnie. To, że lecą w tym samym czasie w kinie nic nie zmienia mistrzu. Temat bzdurny. Równie dobrze można zacząć dyskutować nad tym, że większość ludzi słucha muzyki, a mało kto odwiedza muzea i galerie sztuki. Barany, nie rozumieją, że te wazony/obrazy są lepsze niż to dudnienie z radia...

użytkownik usunięty
ColdAsFire

Tak więc jesteś w błędzie, bo skąd możesz wiedzieć dlaczego użytkownicy wystawiają niską ocenę? Może po prostu film się nie podobał? Ja oceniam film na podstawie tego jak bardzo mi się podobał, nie ważne jaki gatunek. Zapamiętam żeby w ogóle tego filmu nie oglądać, bo przecież jestem kurvva ułomny, wystawiłem oficjalnym filmom American Pie ocenę 10 i nie ogarnę fabuły tego waszego "Domu", wystawię niską ocenę i będą powstawały takie tematy na forum jak ten. A tego przecież nie chcemy.

ocenił(a) film na 9
ColdAsFire

Na prawdę dobry trolling, zobacz ile ludzi nabrałeś.

ColdAsFire

"Dom w głębi lasu" całkiem spoko. Imo powinna być średnia 7.0-7.4, ale na FW tylko prosty humor ma siłę przebicia.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Poszlam spodziewając się kompletnej chały, wyciągneli mnie znajomi, a prawie umarłam ze śmiechu, cała sala trzęsła się chichocząc przez bite półtorej godziny. Zasłużone 7,5 w kategorii baardzo głupiutka rozrywka. A opiniowanie filmu mimo że się go niewidziało jest conajmniej dziwne.

ColdAsFire

"AMERICAN REUNION" całkowicie niszczy system swoją ZAYEBISTOŚCIĄ!!!!!
10/10
Dziękuję za uwagę.

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

no jasne że AP młotku

ocenił(a) film na 4
burza333

American Reunion daję 4 / 10 dało się obejrzeć, ale bez przesady nie jest to wyszukany humor w stylu Mont Pythona, ale spodziewałem się czegoś więcej znając poprzednie pierwsze 3 części z tymi aktorami, no ale ja nie mam 14 lat i mnie takie rzeczy już nie za bardzo śmieszą.

ocenił(a) film na 8
cad9

,,no ale ja nie mam 14 lat i mnie takie rzeczy już nie za bardzo śmieszą.'' uważasz że śmieszą one młodszych od ciebie? to ciekawe bo film jest skierowany do ok. 30-latków...

cad9

Idiota.

ocenił(a) film na 5
Don_Kina_Akcji

Widzę że FW coraz bardziej zamienia się w portal służący do obrażania i wyzywania innych a chyba nie o to kaman,prawda?!

ocenił(a) film na 8
cad9

idiota to mało powiedziane...

ocenił(a) film na 5
burza333

Dlaczego obrażacie?

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

Śmieszne pytanie czemu obrażacie ? bo widzisz ludzie mieszkający w naszym pięknym kraju nie mogą dopuścić do swoich ograniczonych móżdżków że każdy lubi co innego, typowym tego przykładem jest nijaki ColdAsFire który robi śmieszny post żeby ktoś się nim zainteresował i przyznał mu racje. Widzisz AR jest filmem dla mnie sentymentalnym i może w zamiarze takim miał być, podobał się mi a tobie nic do tego, pozostaje pytanie Dlaczego obrażacie? to ty napisałeś 'Banda Matołów' sugerując iż to nasz grupa spełnia twoje kryterium, wniosek jest prosty i z tego grona to ty jesteś matołem. Porobiłem pare błędów żebyś nie był samotny .Pozdrawiam i proszę na przyszłość myśl co piszesz .;)

ocenił(a) film na 5
Matowy

Napisałem banda małolatów a nie matołów...
Naucz się czytać i pisać przede wszystkim bo skrót American Pie pisze się AP nie AR :P
Niepróbuje zwrócić na siebie uwagi a jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.

ColdAsFire

Nie widziałem "Domu" podobno mocny pastisz, ale nie może być nic gorszego niż AP, więc prosta sprawa że 99 % filmów na filmwebie powinna mieć wyższą średnią niż ten syf :)

ocenił(a) film na 5
Moondog

Wreszcie ktoś normalny
Dzięki za uznanie

ColdAsFire

No brat, nie oczekuj że wielu normalych tu spotkasz. To przecież forum gówienka, którego unika każdy w miarę rozumny człowiek - chyba, że tak jak ja chce sobie trochę potrolować zidiociałych fanów.

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

Cytat z opisu filmu: " 'Piła' była przy nim jedynie niewinną zabawą" mnie nie przekonuje. Czyżby film miał być kolejną krwawą jatką, gdzie elementami horroru jest 101 sposobów na wyprucie jelit?
Horror powinien budować napięcie, klimat, pozostawiać pole dla wyobraźni, a nie bryzgać keczupem po ekranie...