Czekałem na to aż stara ekipa wróci bo te ostatnie częsci to... szkoda gadać ,ale najbardziej nie mogę się doczekać starego dobrego Stiflera ;]
na pewno nie stracił, po jego filmach można to powiedzieć ;) i ja też nie mogę się doczekać!!!
Mam nadzieję że to będzie powrót z wielkim hukiem starego dobrego American Pie ( i Stifmastera oczywiście). Już się nie mogę doczekać.
Też mam taką nadzieję
Stary Stifler to jest gość
Obsada wróciła mam nadzieje że z tym samym poczuciem humoru !
To może być hit
Czekam !
No dokładnie, najlepsze były pierwsze trzy części, te ostatnie to naprawdę szkoda gadać. Stary Stifler jest nie do przebicia.
Taakk stara ekipa z 3 pierwszych części :) American pie moim zdaniem zakończyło się po weselu. potem to chłam. Mam nadzieje że to będzie naprawdę dobra komedia!
taa 3 pierwsze czesci mistrzowskie, czesc 4 tez byla jescze sobie ale reszta do dupy !!!
No co wy gadacie? Zarówno "Beta House", jak i jego poprzednik, to chyba najlepsze części z całej serii.
Stara ekipa powraca to dobrze. Zauważyłem też w obsadzie aktora który grał brata Stiflera w AP:Wakacje chłopak dawał rade, robił nawet identyczne mimy jak Sif.
Tak. To są oficjalne informacje. A o to i potwierdzenie.
http://www.youtube.com/watch?v=VRR43Jzpd2w
Steve Stifler rządzi^^
Seann William Scott musi być!!!
to dzięki niemu 3 pierwsze części były super ;D
Już nie mogę się doczekać. To po prostu musi być hit. A najbardziej czekam na Paula Fincha.
nie moge sie juz doczekac kiedy w koncu bede mogl zobaczyc ponownie cala ekipe w nowym AP! :-] Nie pamietam kiedy ostatni raz z taka niecierpliwoscia czekalem na jakis inny film ;d
Wiem, że seria nie była zbyt ambitną, jednak jedynka i dwójka łapały lekkością i dystansem :) mam ogromną nadzieję, że ta część dotrzyma kroku jedynce albo niech nawet dwójce :) może być kawałek niezobowiązującego kina :)
Po trailerze widać, że mimo 30 stki na karku i żony jim nie stracił swoich zamiłować do masturbacji :) zapowiada się ciekawie heh
jakies pare miesiecy temu snilo mi sie ze wyszla nowa czesc american pie ze starymi aktorami no i dlugo nie musialem czekac :D
czekam jak nigdy bo pierwsze 3 czesci to moje ulubione filmy komediowe.
no trójca jest fajna :) mam nadzieję, że nie zepsują jej jak Indiany Jonesa czwartą częścią :)
Moim zdaniem to powinny być 4 częsci i teraz American Reunion , bo ta reszta to dno ;/ , zaskoczony jestem też ze Seann William Scott zagra gdyż kiedyś tam powiedział , że juz nie chce grać w takich komediach, ale cóż kasy brak to trzeba ;p
Moim zdaniem wszyscy aktorzy zdecydowali się na powrót gdyż chcą o sobie przypomnieć producentom. Bądźmy szczerzy, czy po American Pie 2 , ktoś (z całej paczki ,która powraca) zrobił jakiś film , który zapadł by w pamięć? Odpowiedź brzmi NIE. Nawet Jason Biggs czy Stiffler ,którzy byli wręcz gwiazdami serii.
Gdy coś nie wychodzi , wraca się do tego w czym było się najlepszym, w ich wypadku jest to American Pie.
Tyle, że sami aktorzy filmu nie zrobią. Decyzja musiała zapaść na samym szczycie Hollywoodzkiej fabryki. Ale zgadzam się, że po Americanie 2, Ci aktorzy zostali gdzieś stłumieni. Miejmy nadzieję, że wrócą na ekan w wielkim stylu i z dużym ale nie przesadzonym humorem.
Najlepsze jest to, że choć minęło 8 lat to obsada nadal wygląda i zachowuje się podobnie (grali jako młodzi ludzie, to i w wieku się nie posunęli - mogliby z powodzeniem nakręcić jeszcze kilka części :) ). Myślę, że 4 część (te poprzednie to dla mnie nie AP) nie będzie odstawać od pierwszych 3, a co do tego, że niektórzy uważają film za komedię dla idiotów... ludzie robią na co dzień różne idiotyzmy. Czasami dobrze jest po prostu usiąść i obejrzeć coś luźnego dla odmóżdżenia zamiast dobijać się melodramatami. Tyle z mojej strony. :)