PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138833
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Właśnie wróciłam z seansu i stwierdzam, że film pomimo świetnego humoru, mnie przeraził. Powrót starej ekipy spowodował, że uświadomiłam sobie, jaka już jestem stara! A przecież niedawno byłam w liceum i oglądałam pierwszą część, a tu już 30 na karku :P

Widać było, że aktorzy się zestarzeli, niektórzy nawet bardzo, a ich nostalgie, problemy i chęć powrotu do starych czasów... To wcale nie było zabawne! Niby było przesłanie, że stare przyjaźnie i miłości nie rdzewieją, ale ja cały czas miałam przed oczami aktorów z pierwszych 3 części American Pie ;)

Polecam, przede wszystkim, fanom z kilkunastoletnim stażem :D

ocenił(a) film na 7
kimiyume

Właśnie wróciłem z kina i jestem mile zaskoczony, taki powrot do korzeni, do pierwszych 3 części jak najbardziej strzał w dziesiątke, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
kimiyume

true - też wróciłem właśnie z kina, Kraków ?

ocenił(a) film na 9
kimiyume

Stifler jest zajebisty:) Też wróciłem z kina, a ostatnia scenka już w trakcie napisów mnie rozjebała do końca:)

ocenił(a) film na 10
kimiyume

Też właśnie wróciłem z kina. Dużo śmiechu ale i momentów sentymentalnych. Według mnie na zakończenie serii AP bardzo dobry film. To jest właśnie jedyne i oryginalne AP 4! Polecam każdemu kto lubił 1,2,3 :) Myślę, że przejdzie do historii tak samo jak pierwsze trzy części.
Warto wybrać się do kina.