No i tasiemiec zakończony. Wspaniałe zwieńczenie. Pierwszą część i ostatnią uważam oficjalnie za najlepsze z tej serii.
American Pie - 8/10
American Pie 2 - 7/10
American Pie: Wesele - 7/10
American Pie: Wakacje - 5/10
American Pie: Naga Mila - 3/10
American Pie: Dom Beta - 5/10
American Pie: Księga Miłości - 2/10
American Pie: Zjazd Absolwentów - 8/10
Tak na prawdę to seria składa się z:
1,
2,
i wesele...
i na końcu "zjazd absolwentów"
Te inne to podklejone pod tytuł nieudane podróbki.
Najgorsza część to "American pie:księga miłości" reszta obleci,ale fakt faktem,pierwsze części najlepsze
Racja yans77 ale mam w nawyku, że oglądam wszystko po kolei, a jednak wszystkie filmy poniekąd coś łączy. A z "podróbkami" masz rację.
Oprócz tego główni bohaterowie byli zazwyczaj rodziną Stifflera i ciążyła na nich odpowiedzialność związana z "panem legendą". Jedni sobie z tym radzili, inni nie ale to też jako-takie powiązanie. To oczywiście nie zmienia faktu, że części bez Jima, Oza, Stifflera i Fincha to nie to samo...
zgadza sie chłopaki 1, 2 , 3 są kultowe wydaja mi sie ze ze wzgledu na głownych bohaterów :) reszta to marna próba podpięcia się pod uznaną markę, zjazd absolwentów pewnie tez zyska status kultowego
podsumowaniem całej historii był fakt że Stifler przeleciał matkę Fincha hahaha :D:D
Zajebiście, że powstał film z tą starą obsadą. Dałbym ocenę 9/10, ale wątek tańca z gwiazdami trochę lamerski był.
Można się pośmiać, ale tutaj przede wszystkim jest duży, duży plus za starą obsadą - nawet postacie drugoplanowe zostały powołane do obsady. Ogólnie polecam wszystkim film :)
ps. fajna była ta laska co kończyła 18 lat :D:D
Myślę że 9/10 to nie przesada, zdecydowanie jak dla mnie najlepsza część:) Polecam wszystkim! Zakończenie serii bardzo udane a najlepsza Wara Obciągara była ja załatwiła Stiflera:P