PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138833
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów
ocenił(a) film na 10
igrek3_2

Pod koniec tej części rozmawiają mówiąc że powinni się spotykać co roku. Mam nadzieje że coś wymyślą i dadzą nam kolejną część(i). Oczywiście ze starą obsadą.

ocenił(a) film na 9
igrek3_2

Popatrz na plakat - "save the best piecie for last"

igrek3_2

nie powinno juz byc nastepnych czesci

ocenił(a) film na 10
igrek3_2

Jak zrobią kolejną część to się nie obrażę, jednak zakończenie tej było po prostu genialne. Nie sądzę żeby można było zrobić jeszcze jedną część, choćby tak samo dobrą jak pozostałe.

ocenił(a) film na 9
samsung2way

Sam nie wiem ale to już by było chyba przedłużanie na siłę serii o AP .

ocenił(a) film na 10
sematary

Części z tymi aktorami są najlepsze. Jak powiedzieli, ze będą spotykać się co roku, to powinni kontynuować serię, która ma miliony fanów.

ocenił(a) film na 10
sysmonekk

Oby nie :) Mam nadzieje że seria zakończy się na tej części ( choć nie ukrywam że chętnie obejrzałbym jeszcze kilka), ale wydaje mi się że to zakończenie jest genialne i nie mogłoby chyba być lepsze. Było wszystko co najlepsze z jedynego prawdziwego american pie ( 1-3 ) a to wszystko doprawione nutką melancholii, przemyśleń na temat dojrzewania, przemijania. Momentami aż łezka wzruszenia kręciła się w oku, sam miałem naście lat jak oglądałem pierwszą część więc można powiedzieć że dorastałem razem z tymi chłopakami ... dorastałem, dorastałem i dorosłem, tak jak oni, a ostatnia część pozwoliła mi utożsamić się z bohaterami najlepiej ze wszystkich, bo któż z nas nie patrząc w przeszłość sam nie przeżył choćby niektórych problemów i przygód grupki przyjaciół ?. I w tym pięknym stylu czas kończyć. Przywrócili dawną świetność serii i mogą odejść w pełni chwały co też powinni uczynić. Jeśli miałyby być kolejne części to tylko z innymi bohaterami i módlmy się aby były lepsze i bardziej w klimacie american pie niż to coś co było po American pie wesele. Miało być krótko a jak zwykle się rozpisałem :P
pozdrawiam
dobranoc