PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138831
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Mieszkam w Płocku, to dość duże miasto z dwoma dużymi kinami (Helios i NoveKino). Ale w żadnym z nich nie ma AP4 w ten piątek. W Heliosie filmu chyba w ogóle na razie nie będzie filmu, a w NovymKinie ma być dopiero 4 maja. :P Czy była jakaś zmiana premiery na ten termin, której na fw jeszcze nie zaktualizowano?

ocenił(a) film na 8
Juby_

dziwne ;P ja już mam zarezerwowany bilet w Multikinie na piątek :)

użytkownik usunięty
nousia

Jak patrzyłem dziś to w cinema-city w ogóle nie ma na razie wystawionego American Pie!?
Nie rozumiem, ale w multikinie w Elblągu i Gdańsku jest już od 13 kwietnia, czyli tak jak powinno być.

ocenił(a) film na 8

w Cinema-city normalnie AP leci od piątku 13-go ;)

użytkownik usunięty
nousia

Rzeczywiście, ale jak rano sprawdzałem to jeszcze w żadnym kinie cinema -city nie było w repertuarze na najbliższy tydzień tego filmu. Teraz już dodali, więc się cieszę ogromnie :P
Pozdrawiam.

Juby_

No to fajnie. Premiera jest normalnie, tylko dystrybutorzy jak zwykle dali dupy. Tyle czekania na film, a najwcześniej będę mógł go zobaczyć w maju.

Juby_

Pozdrawiam :) tyle czekałam na film i gdyby nie ten komentarz dalej bym myślała, że pojadę na premierę do heliosa czy gdzieś, a tu wszystkie marzenia szlag trafił :< Wielka szkoda