Wczoraj wieczorem poszedłem na ten film do kina. Wybrałem go, ponieważ jestem wielkim
fanem całej serii. Mimo, że wszystkie części, zaczynając od Nagiej Mili pozostawiały wiele
do życzenia, poszedłem do kina z pozytywnym nastawieniem. Widziałem trailer (który na
szczęście pokazywał tylko i wyłącznie jeden moment w całym filmie, a nie tak jak wszystkie
inne, które od razu spoilerują zakończenie), widziałem, że wszyscy aktorzy powrócili - także
wiedziałem, że będzie to świetna cześć. No i szczerze muszę przyznać, że ANI TROCHĘ się
nie zawiodłem! Film jest po prostu niesamowity! Pomimo dość późnej pory, cała sala była
zapełniona i na dodatek, wszyscy, ale to wszyscy się śmiali.Co chwilę cała sala płakała ze
śmiechu.
Dla tych którzy jeszcze nie byli, bądź czekają na wersję DVD/BD, bądź też czekają, kiedy
będzie można pobrać film z internetu: jak najszybciej idźcie do kina! Te 20 zł, które wydać na
bilet, na pewno nie będą zmarnowane i jeszcze długo będziecie wspominać ten seans.
Na prawdę gorąco polecam, a ocena może być tylko jedna: 10/10! :)
Podłączam się i przyznaje rację koledze, No Film SUPER uśmiałem się jak Nigdy, ta 4część Sagi trzyma poziom Poprzednich cześci :D Stifler, Jim i reszta, no dawno takiej dobrej komedii nie widziałem. MILF MILF MIFL ;) Naprawdę dobry COME BACK. W kinie cała sala kładła się ze śmiechu. 10/10 jak nic.
Widzę po waszych kontach, że ocenialiście tylko jeden film i chyba nie muszę mówić jaki. Do tego pan LeXinPL ma konto od dzisiaj więc sprawa wydaje się jasna. A myślałem, że tylko Kac Wawa ma promotorów na filmwebie, żałosne :)
Kubens niestety muszę Cie zawieść. To NAPRAWDE jest cholerne dobry film, sam byłem w kinie w dniu premiery i też uważam, że inna ocena niż 10/10 się nie należy. Szczególnie jeśli jest się fanem serii.
Może najpierw zobacz film a potem oceniaj komentarze ? Chyba, że nie przykładałeś większej wagi do całej serii.
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie "kubens", a krytykowanie kogoś i jego wypowiedzi że są żałosne, świadczy tylko o jego własnym wychowaniu. Kac Wawy nie widziałem i się nie wypowiadam na jego temat. Proste.
Dobrze, jeśli się myliłem to przepraszam, ale ciężko mi zaufać człowiekowi, który ocenia film tylko i wyłącznie w superlatywach, jeden konto ma od dzisiaj, drugi od marca i tylko dwa filmy ocenione. Po prostu zauważyłem podobieństwo z pochlebnymi komentarzami osób wynajętych do chwalenia filmów, ale rzeczywiście, dopóki nie zobaczę filmu, nie będę tego oceniał.
No więc właśnie :) Obejrzyj a potem oceń i się przekonasz czy miałem rację czy też nie. Jak dla mnie film jest świetną kontynuacją trzeciej części i chciałem się tym podzielić.
Tak, zarejestrowałem się dzisiaj, ale czy to znaczy, że jestem jakimś promotorem? Filmweb przeglądam od baardzo długiego czasu, lecz nigdy nie widziałem potrzeby aby się zarejestrować i coś napisać. Tak samo z oceną filmu. A że akurat wczoraj poszedłem do kina i film mi się spodobał to postanowiłem zachęcić resztę osób - jak już pisałem, tych którzy z jakiegoś powodu zwlekają z obejrzeniem tej części. Także nie wiem co w moim poście było żałosnego, no ale cóż...
Zgadzam sie. Widziałam film wczoraj, sala wypełniona dzieciakami z gimnazjum, ze znajomymi czuliśmy się staro (wszyscy jesteśmy tylko 20+ ;), ale wszyscy genialnie się bawili. Sala co moment pokladała się ze śmiechu, były chwile refleksji (przynajmniej dla mojej grupy).
10/10 to to nie jest, ale bardzo mocne 8.
Bardzo udana część, a co najlepsze, znalazło się tam sporo odniesień do pamiętnej części pierwszej.
sama prawda
film dla fanów pierwszych trzech części
można się utożsamić z bohaterami
po tylu latach od pierwszej części życie większości "fanów " zmieniło się tak jak bohaterów i spotykają te same rozterki ...
dawno się nie uśmiałem tak na komedii ale wiadomo J.B robi swoje :)
Jestem fanem 4 części serii , czyli " American Pie " , " American Pie 2 " ," American Pie : Wesele " , oraz " American Pie : Zjazd absolwentów " . Gówniane produkcje wideo z " Księgą miłości " , na czele wolałem sobie darować :P
Dla mnie również wszystko skończyło się na części trzeciej. Część czwarta również powodowała czasem uśmiech na twarzy, lecz to nie było już to co wcześniej. Cała reszta to był kompletny gniot, no ale na szczęście trochę się teraz opanowali i zrobili coś naprawdę świetnego :)
Ale na szczęście do kin wszedł " Zjazd absolwentów " , który ożywił od nowa serię ( i pozwolił zapomnieć o tych gównianych produkcjach wideo ) .