Najgorsza część z calej serii. Od początku bylem wielkim fanem American Pie i przy każdej cześci smialem sie jak głupi a przy tej TOTALNIE NIC mnie nie ruszyło. Dno i pięć metrów mułu !
Ale pier*olisz. Wszystkie 4 części były genialne. Mam ogromną nadzieję, że powstanie kolejna, bo poziom wciąż się utrzymuje, a nawet bym powiedział, że jest ciut wyższy.
Naszła mnie refleksja podczas filmu.. ja liceum zaczynałem 8 lat temu, które wspominam jako mój najlepszy okres w życiu.. w tamtych latach na 1 miejscu stało American Pie. Teraz wspomnienia z tamtych lat powróciły, ale nasza paczka się właściwie urwała...minęło tyle czasu i nie udało się nam spotkać... każdy ma pracę, swoje problemy... 2 kolegów już po ślubie... tak bym wrócił do tamtych chwile, choćby na jeden dzień w starej szkole....dawna, pierwsza miłość... a to już nie powróci i to jest najgorsze...mimo, że oglądając ten film śmiałem się prawie co chwilę, zazdrościłem im cholernie, bo potrafili stworzyć film, który cholernie przypomina rzeczywistość, to jednak w takich chwilach nie pozostaje nic tylko się napić, powspominać, aż w końcu zapomnieć, żeby jutro było już normalne...