Podszedłem do tego filmu z ogromną obawą że kolejna część to będzie klapa a tu się
okazało ze uśmiałem się jak nigdy :D :D :D :D REWELACJA!!!! Szczególnie pierwsza połowa
filmu rozbawiła mnie do łez!!! To najlepsza trylogia, każda część lepsza od poprzedniej :)
10/10
Nigdy nic nie komentuję, ale ten film trzeba skomentować...
REWELACJA!!!
Porównywalny do pierwszych 3 części, mało tego, nie wiem czy ich nie przebija! Uśmiałem się jak nigdy, byłem wczoraj a do dziś mnie dobry humor trzyma! Niczego w tym filmie nie zabrakło, arcydzieło ! Wszystko jak należy! Nic dodać nic ująć.
Jeszcze ostatnia scena z popcornem... "świetny film! "
Ci co oglądali zrozumieją :)
Pozdrawiam i szczerze polecam.
Rzadko chodzę do kina na komedie a jeżeli już to większość żartów powoduje tylko mały uśmiech. Oglądając zapowiedź tego filmu bałem się, że zawarli w niej najśmieszniejsze sceny a w kinie będę oglądał jakiś gniot - tak się nie stało. Mimo, iż ostatnie kilka części były raczej przeciętne i oglądało się je tylko dlatego, że należały do serii to ta część moim zdaniem jest na równym poziomie 1,2,3 a pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że jest lepsza. Dawno się tak nie uśmiałem, kilka scen po prostu niszczy system. Zebranie bohaterów pierwszych części to zdecydowanie traf w 9/10 :). Warto iść także do kina, żeby zobaczyć na dużym ekranie to co jest najpiękniejsze w tej serii - panienki :))
Polecam i Pozdrawiam.
Można pokusić się, że ta część chyba nawet lepsza niż dwójka, "świetny film" ;D!