tak jak przedmowca wspomnial, w Grudziadzu Helios tez daje ciala i nie ma tego filmu trzeba jechac do Torunia lub Bydgoszczy :/ Helios ssie :/
O ja, weź nawet nie gadaj.
Właśnie liczyłem najbardziej na kino w Grudziądzu, szkoda.
ja też jestem z Piotrkowa, czekałem na ten film z myślą o obejrzeniu go w kinie i co ?? :\
grają jakieś pierdoły, a dobrej komedii nie puszą ... lepiej puścić kac wawa ...
Dziwnym by było, gdyby Helios wyświetlał taki film, już od dawna Helios podniósł nieco poprzeczkę i tego typu filmy tam raczej nie pójdą, nie uważam, żeby Helios ssał. Film nie jest ani trochę ambitny, więc nie ma co się dziwić, że niektóre kina go nie "puszczą'. Mam w planach obejrzeć AR, ale nie będę ukrywać, że to płytki film i wiem, że poleci tylko w kinach komercyjnych.
Od kiedy Helios podniósł poprzeczkę? Ostatnio jedynie w Heliosie puszczano "Kapitan Bomba: Kutapokalipsa" - wiadomo na jakim to jest poziomie.
Jednak Kapitan Bomba to co innego niż amerykańska komedia, to jest polski czarny humor, ludziom się podoba, prosili o maraton i helios się za to zabrał. Nie jestem fanką KB, ale potrafię dostrzec różnicę. Dodatkowo jest to animacja a nie film fabularny, wydaje mi się, że inaczej się podchodzi i czego innego się oczekuje od animacji a czego innego od "fabulara".
W Legnicy również nic... Wolą puszczać filmy o których lepiej się nie będę wypowiadać bo są poniżej pewnego poziomu ;)
Oj może być ;) American Pie traktuje jako film na odmóżdżenie, jako dobra komedia na noc.
A kino w moim mieście przesadziło, film leci cały dzień o 12:45 | 14:45 | 16:45 | 18:45 | 20:45. Podobnie jak piraci 3D, który ma jeszcze więcej seansów, a Titanica 3D nie puszczają, a na pewno na niego pójdzie więcej osób niż na ww filmy....
1. Wszyscy już widzieli Titanica.
2. Wszyscy narzekają na konwersję 3D i to film wygląda gorzej i głowa cię boli, a film długi.
Ja myślę, że nikt na to nie pójdzie.
Helios całkiem teraz daje ciała. U mnie w rzeszowie już tyle hitów mu przeszło koło nosa ze szkoda gadać. Na szczęście powstała mocna konkurencja w postaci multikina.