Sorry za offtop ale mam prośbe do wszystkich piszacych teksty typu "jak może polaczkow
smieszyc taki film?" " totalne dno 0 bez ogladania" "durnowaty chłam"
TAKIE JEST ZAŁOŻENIE FILMU, MA BYĆDURNOWATY. Dasz 0/10 dla Paranormal Activity
bo jest nagrywane "Z reki" a nie z miliona ujec supernowoczesnymi kamerami?
Film ma mega klimat pierwszych części i jest mega zabawny, jeśli nie rozumiesz takiego
humoru, nie bawi Cie to - spoko, ale zrozum ze ktoś może mieć szersze horyzonty.
Rzygam juz tymi wszystkimi krytykami filmowymi. Nie dogodzisz no nie dogodzisz
film może i fajny ale już nie to co 1. American "zeźliło" się naprawdę jest o wiele mniej tego humoru co w poprzednich częściach. Flim osobiście mi się przejadł, ale jeżeli wam się podoba to lajt ;] 5/10
Liczy się 1-3 i teraz 8, reszta (4-7) to właśnie to co "zeźliło" ową wspaniałą serię.
Zgadzam się z Tobą w 100%!!! Najwięcej narzekają pseudo znawcy, niespełnieni scenarzyści, aktorzy, krytycy lub po prostu...ludzie którzy mają na oczach klapki!. Trudno zrozumieć, że niektórzy idą do kina żeby się pośmiać, rozerwać zapomnieć o problemach a nie zastanawiać się nad sensem życia! Takie filmy to czysta komercja ale co z tego skoro bawi miliony! Dla mnie film trzyma "poziom" pierwszych części i...dla mnie wystarczy! :-)
Dokładnie..Czasem chcesz obejrzeć coś co Cie poruszy, zmusi do refleksji a czasem idziesz zeby na 2h wyłączyć sie z problemów i wszystkiego co Cie otacza. Po prostu idziesz i sie bawisz, takie filmy też są potrzebne