PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138796
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

W czwartej części, American Pie Band Camp gdy Matt Stiffler trafia do tego obozowego
opiekuna, okazuje się nim być Pan Levenstein- ojciec Jima. Mówi on Mattowi, że
poprzednim opiekunem była Michelle lecz zaszła w ciążę. Akcja czwartej części dzieje się
bodajże w 2005 lub 2004 roku, a akcja najnowszej części 2012, więc dziecko Jima i
Michelle powinno mieć co najmniej 7 lat, a w filmie na takie nie wygląda.

ocenił(a) film na 7
unknow1

Ludzie nie szukają chyba w tych filmach jakiejś szczególnej ścisłości i konsekwencji ;).

ocenił(a) film na 8
unknow1

Nie jest dokładnie określone w którym roku dzieje się akcja tych części. A nawet jeśli jest to przypadkiem błędu to tak jak wspomniał przedmówca w filmie liczy się najbardziej dobra zabawa a nie dopracowane w 100% szczegóły:)

Ten film bardzo mi się spodobał i jest to jedna z najlepszych komedii jakie widziałem. Oczywiście każdy ma swój gust ale jak dla mnie to dramaty mają być dopracowane oraz posiadać jakąś oryginalną fabułę. Komedie mają za to bawić do łez nawet jeśli mają to być absurdalne i banalne sytuacje:)

kamil100

super, super, super, chodź myślałam, że będzie śmieszniej :-) Polecam, można się fajnie odprężyć.

unknow1

w filmie ma 2 lata, na to nie patrz, bo tamta część nie była o tej 5 przyjaciół tylko o bracie Stifflera.

ocenił(a) film na 8
unknow1

ale czwartą część robił kto inny , to nie jest oryginalne AP tylko jakieś American Pie Presents

unknow1

Pierwsze 3 części oraz ta, są w "kanonie", reszta to gówna na dvd, no może oprócz 4 bo tam jeszcze jako tako było przesłanie itd, a nie tylko cycki, sex i szał ciał.