Oglądałem poprzednie części American Pie i faktycznie poczułem się jak bym sam był na takim zjeździe absolwentów - tak się składa, że pierwsza część wyszła w czasie gdy sam byłem w szkole średniej. Film zdecydowanie dedykowany starszym użytkownikom serwisu... Nie to żebym był jakimś dziadkiem, ale dla osoby, która za rok sama mogła by mieć taki zjazd, to faktycznie jest sentymentalna podróż w czasie. Aż się łezka w oku kręci jak pomyśli się o tym jak szybko minął czas beztroskiej szkoły - choć w tedy, błahe (patrząc z perspektywy czasu) problemy, wydawały się takimi dużymi :)
Ogólnie polecam go każdemu, kto rozpoczął szkołę średnią z seansem American Pie (czy Scary Movie - choć to inna bajka), a teraz chciałby ją sobie odświeżyć.
PS: Chyba czeka mnie mała powtórka z rozrywki i obejrzenie trzech wcześniejszych filmów - prawdziwego American Pie.
tak jest :) Coprawda mam 22 lata wiec 10 lat temu jeszcze nie kończyłem liceum ale ogladajac ta czesc rowniez przypomniały mi sie chwile mojego licealnego "reunion" :)
No to zobaczysz jak będziesz trochę starszy... Człowiek zaczyna w tedy tęsknić za beztroskim i docenia czas, który spędził w "znienawidzonej" szkole :)
Na szczęście to nie koniec AMERICAN PIE ! :D Na 2016 rok zaplanowano premierę filmu American Reunion 2 z klasyczną i najlepszą obsadą. Choć na FilmWeb o tym nie pisze to info jest potwierdzone. Hasło promocyjne filmu to " The Gang is Back for another Piece" :D
Oglądałem film z premierami na lata 2013 - 2016 . Naprawdę super filmik i można się wiele dowiedzieć . Proszę oto link : http://www.youtube.com/watch?v=0T12UB-zB-A&feature=related
Info od American Pie jest około 11 minuty więc jeśli tylko na tym ci zależy to zacznij filmik oglądać od 10 :P
zrobił to jakiś koleś nie które z tych filmów wogule nie powstaje piątek 13 2 czy romb rider nie sugeruj sie tym filmikiem bo niektóre filmy są wsysane z palca
HAHA ty wiesz o czym ty mówisz ? Już na samym początku koleś w filmiku pokazał wszystkie certyfikaty i strony jakimi się sugerował. Może garstka filmów z podanych w filmiku nie powstanie ale reszta to najprawdziwsza prawda. A jeszcze jedno tu masz Tomb Raidera : http://www.filmweb.pl/film/Tomb+Raider-2013-557479 a Piątek 13 też powstaje więc jak gówno wiesz to się po prostu nie odzywaj :) A tu masz Piątek 13 : http://www.filmweb.pl/film/Friday+the+13th%3A+Part+2-2013-502704
na filmwebie jest pełno filmów które nie powstają wiec to nie zadem dowód kac Vegas 4 na 100% nie będzie american pie nie będzie się nazywał reunion 2 do by było głupie
BioShock Smakosz 3 zielona latarnia 2 bo klapie jedynki niema szans na dwójkę tylko reboot spider man 4,5,6
halo rambo 5
poza tym mamy teraz niesamowitego Spidermana wiec nie mam szans na czwartą cześć z Tobey Maguire
Potwierdzone ? Chyba z pudelka ... BioShock będzie miał premierę w 2013 roku co zresztą było pokazane na filmiku a zwiastuny ciągle powstają i wrzucają na neta. Zielona Latarnia miała też powstać w 2013 roku a Spider-Many chyba ci się z dupy wzięły . 4 częścią jest Niesamowity Spider-Man z całkiem inną obsadą a 5 i 6 część będzie kontynuowana razem z aktorami z Niesamowitego Spider-Mana bo Tobey Maguire zrezygnował z roli Petera Parkera. Proste i logiczne. Piszesz tu takie pierdoły i farmazony że się ciebie czytać nie chce. Skończ już bo ktoś cie na mistrzów wstawi ...
ale na filmwebie jeszcze nie dawno były 4,5,6 BioShock w 2013 na bank nie będzie bo nawet jeszcze reżysera nie mają zielona latarnia miała powstać ale poniosła klapę
i nie powstanie
Niesamowity Spider-Man nie jest zadom 4 częścią tyko zupełnie innym filmem i kto tu jest Ciemianka
Niedawno znaczy rok temu ? Człowieku nie uważaj się za jakiegoś mózgowca bo nim nie jesteś . Nie wiesz kiedy i czy w ogóle jakiś film nie powstanie. Do tego są potrzebne informacje od producentów a ty o takich nigdy nie usłyszysz bo nie chce ci się ruszyć dupska aby sprawdzić w profilu danego filmu informacje na temat jego powstania co już udowodniłeś wytykając mi że Piątek 13 Part 2 i Tomb Raider nie wyjdą a już niedługo aktorzy mają brać udział w planach zdjęciowych .
Jest dużo filmów, które zostały wstrzymane, także Filmweb wcale nie jest jakąś kompletną i bezbłędna encyklopedią filmów.
Nigdy w życiu takowych nie widziałem i prawdopodobnie nie zobaczę bo takich nie ma !!
Są to filmy , których premiera została przesunięta na inny termin ale nie zostały wstrzymane pracę nad ich produkcją . Zresztą są też tacy producenci , którzy zastrzegają sobie prace nad filmem i robią go w całkowitym odosobnieniu trzymając jego produkcję w sekrecie.
HAHA nie ośmieszaj się. Jedyne co ty umiesz dodawać to znajomych na facebooku ...
O co ci znowu chodzi ? Że niby oceniam filmy jak ty ? Chyba cię pogięło . Ty nic nigdy na arcydzieło nie oceniłeś . Ja oglądałem takich filmów około 50 , które są dla mnie arcydziełami . I to ma być podobieństwo ? Że niby American Pie Reunion oceniłem tak samo wysoko jak ty tzn że mamy podobne gusty ? Kpij sobie dalej ...
Sherlock Holmes: Gra cieni Kod nieśmiertelności do dobre
filmy ale arcydzieła hehe
Taak za to jeśli ty uważasz za rewelacyjny Batmana to ty też masz strasznie wybitny gust a raczej jego brak . Co do Sherlocka świetny film z trzymająca w napięciu fabułą i mrocznym zagadkowym klimatem oraz typowym angielskim humorem . Co do Kodu to uważam film za jeden z lepszych w gatunku akcji i dlatego dałem jemu 10. Wiem że nie zasługuję ale moje osobiste odczucie jest ważniejsze niż twoje zdanie i zdanie kogokolwiek innego .
Sherlock Holmes: Gra cieni Kod nieśmiertelności to do dobre
filmy ale arcydzieła z nich żadne chyba nie znasz znaczenia tego słowa ja jeszcze z arcydziełem się nie spotkałem
dobra nie będę się kłócił a o Gustach się nie dyskutuje chodziło mi o dodawanie filmów a ty mi z gustem wskakujesz
Skoro dla ciebie filmy pokroju Forrest Gump , Zielona Mila , Skazani na Shawshank lub Ojciec Chrzestny to nie arcydzieła to nie uważasz że to z tobą jest coś nie tak a nie z innymi użytkownikami tego portalu ?
Nie uważam by Ojciec Chrzestny był jakimś arcydziełem... O gustach się nie rozmawia - zrozumiesz jak podrośniesz.
Ojciec Chrzestny szczególnie pierwsza część to jeden z trójki najlepszych filmów w historii kinematografii. Zresztą co to za teksty zrozumiesz jak podrośniesz. ? Myślisz że masz przed sobą jakieś głupie dziecko ? Sądząc po tym ile ty filmów oceniłeś i na jaką ocenę można sądzić że masz taki mały móżdżek jak ten dzieciaczek u ciebie w avatarze :)
Może powiedz że American Pie jest lepsze od Ojca Chrzestnego ?
Ten mały dzieciak to mój syn, więc licz się ze słowami, bo internet nie zapewnia anonimowości... A tak na moje oko, to mózg ma większy niż Ty kiedykolwiek będziesz miał. Co do wielkich filmów kinematografii, to uważam iż każdy ocenia to co mu się podobać według własnego uznania. Jeżeli lubisz się spuszczać przy seansie Ojca Chrzestnego i wytrząsać swoje problemy z głową na tym portalu, to może lepiej załóż jakiś fan-page i rób to tam, a dorosłym daj podyskutować... Tyle w tym temacie...
Skoro jesteś taki dorosły to to pokaż w swoim profilu. Jesteś po prostu jakimś hejterem , który ma dziwny uraz do Ojca Chrzestnego kiedy każdy ci powie że ten film to klasyka i jeden z najlepszych w historii nie tylko ja. Po drugie zacznij oglądać "dorosły panie " więcej filmów bo jak zauważyłem to choć jestem młodszy ( sam nie wiem może po prostu oszukujesz ale nie mi to oceniać ) oglądałem w swoim życiu o tyle więcej filmów , iż mogę stwierdzić że jesteś po prostu lamerem i to ty mało w życiu odnośnie kina widziałeś.
Nareszcie wczoraj miałem okazję obejrzeć ten film i nie jestem rozczarowany. Na widok samych twarzy głównych aktorów człowiekowi na gębie pojawia się banan i niemal nie schodzi przez cały czas. Lubię produkcje spod szyldu 'American Pie' (oczywiście tylko 1-3) i myślę, że ta część dorównuje poprzednim na pewno klimatem. Akcją może trochę mniej chociaż film zaserwował mi potężną dawkę humoru. Końcówka jak zwykle sentymentalna chociaż liczyłem na jakąś mega imprezę w domu Stiflera nad jeziorem ;) Z chęcią zrobię to samo co Ty - powtórzę sobie trzy pierwsze części.