PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138798
5,9 30 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Bałem się, że to nie będzie to samo, że nowi autorzy nie dadzą rady, a tu proszę, jakie miłe
zaskoczenie, zwłaszcza po dennych spin-offach z innymi bohaterami. Wszyscy powracają i jest
grubo, w sumie to chyba na żadnej ze wcześniejszych części tak się nie śmiałem w kinie. Jak
dotąd miałem tak, że w kinie mi się "tylko" podobało, a potem w domu sobie oglądałem je
jeszcze kilkanaście razy i zawsze bawiły mnie bardziej. Jak będzie w tym przypadku, to się
dopiero okaże, ale nie sknocono niczego, nie ma żartów z serii "wybucha pół miasta", albo
"znadujemy tygrysa w pokoju", jak to w miałkich komedyjach dla debili, typu Kac Vegas.
Słowem prawdziwe American Pie, w najlepszym stylu. Jak dla mnie na pewno lepsze od
drugiej części - a jak się ma do pierwszej i trzeciej, to się okaże z perspektywy czasu. Akcje ze
Stiflerem jak zawsze genialne i nie sądziłem, że uda się mnie jeszcze czymś zaskoczyć w
przypadku jego postaci, a jednak ;). Liczę na kolejną część!

ocenił(a) film na 10
ural

Byłem wczoraj w dniu premiery i MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ. Super film dla wszystkich fanów to pozycja OBOWIĄZKOWA